14.6 C
Belgrade
četvrtak, 19 maja, 2022

SINDIKAT POLICIJE: Predsednik i kriminalne grupe razbijaju proteste

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Sindikat policije

Sindikat Zaposlenih Policije navodi da u razbijanju mirnih protesta gradjana direktno su umesani razreseni predsednik RS, politicari opozicije, kriminalne grupe, pokreti koji se nazivaju patriotskim.

U vecini slucajeva prilikom intervencije Policije ispred skupstine dolazi do reziranih sukoba gde huligani njih oko 50 tak napadnu policiju da se izazove intervencija Policije. Takodje navodimo da u redovima Policije koji su angazovani u Skupstini umesto nase Policije intervenisu pripadnici Rosu koji nose uniformu srpske Policije, iz RS od strane Dodika poslato je oko 150 policajaca.
U civilu je angazovan deo ljudi iz kriminogene sredine koji su angazovani u redovima BIE, kao i deo njih iz kriminogene sredine da bi namerno izazivali nerede, napade na policiju, kako bi policija reagovala i na taj nacin gradjani odustali od mirnih skupova.

- Advertisement -

Glavni cilj ovih nemira je taj sto politicari Pozicije I Opozicije dobro znaju da je od 15.06.2020.godine do 20.06.2020.godine od strane naroda formirana privremena skupstina naroda Srbije i privremena narodna vlada koja je donela odluku da se uhapse svi politicari koji su se ogresili o Srbiju I narod od 2000.godine, da je dokumentacija poslata svim zemljama sveta da bi privremena skupstina naroda Srbije i privemena vlada bila priznata ali zbog procesa to ce potrajati, a da politicari znaju ako se narod okupi na mirnom skupu u potrebnom broju da ce clanovi privremene skupstine naroda Srbije i privremena narodna Vlada odmah uci u skupstinu i naloziti policiji da odmah zapocne hapsenja politicara i sprovodjenja svih odluka i zakona.

Rukovodstvo sindikata raspolaze sa svim podacima kao i snimcima, slikama svih policijskih sluzbenika, tako da ce nakon preuzimanja skupstine od strane privremene skupstine naroda Srbije, privremene Narodne vlade svi policijski sluzbenici koji su prekoracili ovlascenja i prebijali gradjane bice sprovedeni postupci i trazice se najstrozije sankcije protiv istih..

Sindikat Zaposlenih Policije porucuje da politicari Pozicije i Opozicije moraju da budu procesuirani, da im nece uspeti da umesto srpske Policije koriste pripadnike Rosu, pripadnike Policije koje salje Dodik, lica iz kriminogene sredine koji su ubaceni u redove Policije i BIA i tako da stvaraju laznu sliku narodu da je policija protiv naroda.

- Advertisement -

Rukovodstvo sindikata aktivno sa svojim ljudima ucestvuje od prvog dana na skupovima ispred skupstine zajedno sa gradjanima i nastavljamo dalje da se uklone provokatori i da se nastave mirni protesti, okupi dovoljan broj gradjana kako bi u skupstinu usla privremena skupstina naroda Srbije i privremena narodna Vlada koja bi policiji izdala naloge za hapsenja svih politicara pozicije i opozicije.

Poruka narodu Srbije, dosta je verovanja politicarima pozicije i opozicije, ogradimo se od huligana, reziranih sukoba i zajedno kao narod Srbije okupimo se na masovnom skupu i zavrsimo zapoceti posao oslobodimo se politicara, kriminalaca i zajedno vratimo zakonski, legitimno Srbiju narodu.

SINDIKAT ZAPOSLENIH POLICIJE

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti