24 C
Belgrade
субота, 8 августа, 2020

SINDIKAT POLICIJE: Predsednik i kriminalne grupe razbijaju proteste

NAJČITANIJE

UZNEMIRUJUĆE: Delili drogu osnovcima, roditelji dece ih tukli bejzbol palicama (VIDEO +18 )

U ruskom gradu Barnaul grupa dilera podelila je grupi osnovaca nižih razreda narkotike, uglavnom ekstazi i spid u vidu bombona i žvaka.

“PUTIN OSLOBODIO LAVOVE I TIGROVE“ Na sve spremni da spreče kršenje izolacije?

Jutros na društvenim mrežama "eksplodirala" je vest kako su "ruske vlasti na nalog predsednika Vladimira Putina, oslobodile na stotine lavova, kako...

OGLASILA SE I KUBA: Imamo lek. Spremni smo da snabdevamo i ostatak sveta

Kuba tvrdi da ima dovoljno rezervi antivirusnog leka koji se koristi za lečenje korona virusa da pokrije potražnju kod kuće, kao i potrebe drugih...

HOLBRUK OTKRIO, SVET U ŠOKU: Milo je korisna bitanga, radio je za NATO tokom bombardovanja Srbije

Milo i prevare Crnogorski predsednik se hrabro suprotstavio Slobodanu Miloševiću i pomagao NATO u ogromnoj meri tokom rata na...
- Advertisement -
loading...

Sindikat policije

Sindikat Zaposlenih Policije navodi da u razbijanju mirnih protesta gradjana direktno su umesani razreseni predsednik RS, politicari opozicije, kriminalne grupe, pokreti koji se nazivaju patriotskim.

U vecini slucajeva prilikom intervencije Policije ispred skupstine dolazi do reziranih sukoba gde huligani njih oko 50 tak napadnu policiju da se izazove intervencija Policije. Takodje navodimo da u redovima Policije koji su angazovani u Skupstini umesto nase Policije intervenisu pripadnici Rosu koji nose uniformu srpske Policije, iz RS od strane Dodika poslato je oko 150 policajaca.
U civilu je angazovan deo ljudi iz kriminogene sredine koji su angazovani u redovima BIE, kao i deo njih iz kriminogene sredine da bi namerno izazivali nerede, napade na policiju, kako bi policija reagovala i na taj nacin gradjani odustali od mirnih skupova.

- Advertisement -

Glavni cilj ovih nemira je taj sto politicari Pozicije I Opozicije dobro znaju da je od 15.06.2020.godine do 20.06.2020.godine od strane naroda formirana privremena skupstina naroda Srbije i privremena narodna vlada koja je donela odluku da se uhapse svi politicari koji su se ogresili o Srbiju I narod od 2000.godine, da je dokumentacija poslata svim zemljama sveta da bi privremena skupstina naroda Srbije i privemena vlada bila priznata ali zbog procesa to ce potrajati, a da politicari znaju ako se narod okupi na mirnom skupu u potrebnom broju da ce clanovi privremene skupstine naroda Srbije i privremena narodna Vlada odmah uci u skupstinu i naloziti policiji da odmah zapocne hapsenja politicara i sprovodjenja svih odluka i zakona.

Rukovodstvo sindikata raspolaze sa svim podacima kao i snimcima, slikama svih policijskih sluzbenika, tako da ce nakon preuzimanja skupstine od strane privremene skupstine naroda Srbije, privremene Narodne vlade svi policijski sluzbenici koji su prekoracili ovlascenja i prebijali gradjane bice sprovedeni postupci i trazice se najstrozije sankcije protiv istih..

- Advertisement -

Sindikat Zaposlenih Policije porucuje da politicari Pozicije i Opozicije moraju da budu procesuirani, da im nece uspeti da umesto srpske Policije koriste pripadnike Rosu, pripadnike Policije koje salje Dodik, lica iz kriminogene sredine koji su ubaceni u redove Policije i BIA i tako da stvaraju laznu sliku narodu da je policija protiv naroda.

Rukovodstvo sindikata aktivno sa svojim ljudima ucestvuje od prvog dana na skupovima ispred skupstine zajedno sa gradjanima i nastavljamo dalje da se uklone provokatori i da se nastave mirni protesti, okupi dovoljan broj gradjana kako bi u skupstinu usla privremena skupstina naroda Srbije i privremena narodna Vlada koja bi policiji izdala naloge za hapsenja svih politicara pozicije i opozicije.

- Advertisement -

Poruka narodu Srbije, dosta je verovanja politicarima pozicije i opozicije, ogradimo se od huligana, reziranih sukoba i zajedno kao narod Srbije okupimo se na masovnom skupu i zavrsimo zapoceti posao oslobodimo se politicara, kriminalaca i zajedno vratimo zakonski, legitimno Srbiju narodu.

SINDIKAT ZAPOSLENIH POLICIJE

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

- Advertisement -

Najnovije vesti

STROGA DISCIPLINA, MERE I OPCIJE: Kako će izgledati nastava od septembra u doba korone?

Nastava i korona Za manje od mesec dana počinje nova školska godina, ali je i dalje nepoznanica kako će se...

HAOS NA GRANICI: Migranti nasrtali na srpsku policiju, meštani uplašeni (VIDEO)

Migranti i strah meštana Iz dana u dan sve više migranata se može videti u pograničnim mestima, a...

KAD JE BAL NEK JE BAL: Vulin dobio još jedno priznanje

Vulin i novo priznanje Ministru odbrane i predsedniku Radne grupe za mešovite migracije Aleksandru Vulinu danas je dodeljeno priznanje...

VLASTI SE MENJAJU, ONI OPSTAJU: 9 neuništivih poslanika

Poslanik kao radno mesto Smena generacija u Skupštini nije se dogodila, uprkos talasu mladih koji su mahom...

ZA NJIHOVU DECU: Sa Megatrenda, u Megaskupštinu, upoznajte najmlađeg poslanika

Deca u skupštini Nikola Lazić (21) iz Beograda sa liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” najmlađi je poslanik...
- Advertisement -