29 C
Belgrade
sreda, 15 septembra, 2021

SIN TOME NIKOLIĆA: Naš narod treba tući motkama, jer samo to razume! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Naš narod je toliko loš da ništa ne rezume osim motke – rekao je sin Tomislava Nikolića u govoru kojim se poziva na nasilje prema narodu Srbije.

Nikolić,

Nikolić kao krivce za širenje Korone, ne vidi politiku otvornih granica ili izbore koji su bili najrizičniji vid masovnog okupljanja od početka epidemije Korona virusa, nego je problem u ponašanju građana.

- Advertisement -

Korona se širi velikom brzinom i narodu je očigledno potrebno naređenje i motka, da bi poštovao pravila. Gotovo svi zaraženi imaju od 17 do 35 godina, i uglavnom su se zarazili na proslavama. Oni zbog godina lakše podnose, ali su zato rezervoari bolesti i mogu da ugroze starije – rekao je gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić i naglasio da se mere uvode kako bi se izbegao španski i italijanski scenario.

Skandal! To o narodu misle u Srpskoj naprednoj stranci. I njeni funkcioneri.

Danas je gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić na predlog Kriznog štaba proglasio vanrednu sutuaciju u tom gradu, jer je naglo skočio broj zaraženih korona virusom. A ovom izjavom je to i obrazložio.

- Advertisement -

– Korona se širi velikom brzinom i narodu je očigledno potrebno naređenje i motka, da bi poštovao pravila – uzviknuo je Nikolić junior.

Samo za jedan dan je registrovano 63 nivih slučajeva, dok ih je za vreme epidemije za dva i po meseca bilo ukupno 68.

On je pojasnio da je kragujevački krizni štab nadležnom ministarstvu predložio mere koje bi trebalo da budu realizovane u cilju sprečavanja širenja korona virusa i da će u toku dana biti poznato koje će tačno mere biti preduzete.

U praksi, ovakva situacija bi trebalo da podrazumeva skraćeno radno vreme svih ugostiteljskih objekata, obavezno nošenje maski i rukavica u zatvorenim prostorijama i svim javnim institucijama, kao i zabranu svih javnih skupova.

U Kragujevcu je preko noći drastično skočio broj zaraženih, te je Gradski krizni štab danas ponovo zasedao i tražio od Vlade Srbije da im hitno odobri uvođenje vanredne situacije, kao bi se stalno na put širenju zaraze.

Na osnovu rezultata koji su rano jutros, u 02.00 pristigli u Institut za javno zdravlje u Kragujevcu, samo za protekla 24 sata broj pozitivnih pacijenata na korona virus je u odnosu na prethodni dan povećan čak šest puta.

Od 252 testiranih, 62 je bilo pozitivno, što je gotovo čertvrtina.

- Advertisement -
Sourcenewspanel
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti