SIMPSONOVI: Predvideli IZBORNU KRAĐU 2020 broj osvojenih elektora!

Obavezno pročitajte

U starim epizodama “Simpsonovih” mogu se videti scene nemira u SAD, skulpture predsednika bez glave, opustošene radnje, ali i izborna krađa 2020. godine.

Simpsonovi su predvideli mnogo toga, pa i 2000. godine da će Donald Tramp postati predsednik, a to u vreme ni sam nije planirao da se kandiduje. Sada su otišli korak dalje.

Prošle nedelje je na “Foksu” emitovana epizoda (stara osam godina) u kojoj Homer upozorava građane šta će se dogoditi ako ne glasaju. Ukratko, SAD će na napasti vanzemaljci i pojaviće se “četiri jahača apolakipse”: Smrt, Rat, Glad i Bolest. U epizodi je pokazana mapa SAD sa izbornim rezultatima podeljena između crvenih i plavih zemalja – ista kao što je i sada situacija!

- Advertisement -

U toj epizodi se mister Brns (vlasnik nuklearne elektrane) kandidovao za predsednika i osvojio je iste države kao Bajden! Još je zanimljiviji snimak u kojem Brns krade glasove!

Međutim, najveći šok izazvao je snimak u kojem se vidi da su “Simpsonovi” snimili epizodu u kojoj piše da će januara 2021. godine Donald Tramp umreti! Cela epizoda je, navodno, o njegovoj sahrani!

simpsonovi,

Ipak, ispostavilo se da to nije istina i da je reč samo o snimcima koji su se pojavili na Tviteru.

Predvideli su virus, statue bez glave…
“Simpsonovi” su mnogo toga, zaista, predvideli. Recimo, u 10 epizodi petog serijala beli tigar je napao iluzionistu Roja Horna, što se i dogodilo. Predvideli su da će “Dizni” kupiti “Foks”. Jedanaeste sezone su, dakle, predvideli da će Tramp biti predsednik. U jednoj epizodi su predvideli nemire u Americi, ali i statue predsednika bez glave!

Nemiri u SAD, brod prepun zaraženih turista…
Naravno, u jednoj epizodi je Springfildom zavladala epidemija. Predvideli su brod za krstarenje na kojem se pojavila zarazna bolest, što neodoljivo podseća na čuveni brod sa turistima u Japanu koji je praktično najavio koronu.

Međutim, ako postoji 1.500 epizoda neke serije, možda je i logično da svašta mogu da predvide.

Ipak, najzanimljivije proročanstvo koje se još nije dogodilo, jer još nije vreme, a to je da će SAD 2028. godine imati predsesnicu – Ivanku Tramp!

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu