Simo Spasić se okovao u lance i ne da Vučićeviću da uđe u zatvor (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Krenuo je Dragan J. Vučićević do Okružnog zatvora da odsluži zatvorsku kaznu od šest meseci koja mu sleduje nakon što je odbio da plati kaznu od 200.000 dinara zbog uvrede. Međutim, ne lezi vraže, u tom, reklo bi se, časnom i pravednom činu, nailazi na gomilu prepreka.

Prvo su zaposleni u „Informeru“ došli da probaju da ga odgovore, jer, za to nisu imali vremena prethodnih dana, pa moraju baš sada kada su, gle čuda, tu kamere ostalih televizija.

- Advertisement -

Da zaposleni u Informeru ne budu jedini koji ga mole da ne ode u zatvor, pobrinuo se Aleksandar Vučić, koji se čak ponudio da mu plati kaznu. Doduše, za otplatu iste morao bi da se zajmi, jer njegova plata ne pokriva visinu kazne glavnog i odgovornog urednika režimskog tabloida.

I na kraju, kao šlag na torti, pojavljuje se Sima Spasić, čovek kojem su čast i poštenje uvek na prvom mestu, naročito kada su žene u pitanju. Prvi megafon režima ipak zna kakva je situacija u zatvoru, pa je verovatno došao da iskustva prenese i Draganu J. Vučićeviću, kako bi ga ubedio da odustane od odlaska u zatvor.

Ispred Okružnog zatvora našle su se i pristalice Dveri koji su podržali Vučićevićev odlazak u zatvor. Tu su i transparenti. „Dobrodošao, stižu drugari uskoro“, „Vučko, stiže i Vučić“, „Konačno“ i slično.

Čekamo nastavak „Informer sapunice“…

1 COMMENT

  1. Okovao? Sima Spasić, osuđeni silovatelj bi u istima trebalo i da ostane dok mu ne poraste kosa… Sve moralne gromade jedna do druge, Vučićević koji intervjuiše silovatelje, i jedan osuđeni koji mu brani da ide u zatvor (a realno su obojica bitni kao semafor u GTA)… šarada za glupav narod

Ostavite komentar

Najnovije objave

Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača

Vladimir Đukanović, poslanik iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, otkrio je na koji način se upoznao sa predsednikom države...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: