25.9 C
Belgrade
subota, 25 septembra, 2021

SIMO SPASIĆ POVUKAO NA GAZDU, ON BI DA UBIJA: Sve ćemo vas nabiti na kolac, moj kurac će te doći na vlast!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Iako su policajci od njega uzeli izjavu zbog ranijih pretnji i upozorili ga da to više ne radi, Simo Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa prostora KiM, nastavio je da šalje SMS poruke novinaru Južnih vesti Aleksandru Stankovu.

U porukama najčešće psuje i vređa, ali je opet pisao kako treba “na kolac” i sebe izjednačio sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem koji su, tvrdi, takođe napadani, pišu Južne vesti.

Ni prijavljene pretnje, ni upozorenje policije, kako se navodi, nisu sprečile Spasića da nastavi da šalje poruke novinaru. U SMS-ovima koji su stigli nakon prijavljivanja Spasić je revoltiran jer je ceo slučaj završio u policiji i tužilaštvu, pa zato poruke obiluju psovkama i uvredama.

- Advertisement -

Pored novinara, vređa i tužilaštvo i policiju koje etiketira kao “žute”, a traži i zabranu Južnih vesti koje naziva “nacistima”.

Ovo vidi kao napad na njega, pa se zato izjednačava sa gradonačelnicom Niša i predsednikom Srbije.

– Pi*** jedna Đilasova bagro opet me tužakas u policiji, gnjido plaćenička svi vi iz Južne vesti ste zlo Srbije UČK lobisti i Đilasova bagra. Moj ku*** će te ponovo doći na vlast. Napadate gradonačelnicu Niša Sotirovski jer nam je dala prostoriju za spomen sobu “kosmetske žrtve-junaci otadžbine-heroji košara“ pretite napadate predsednika Srbije i njegovu decu a mene tužite u policiji PU-Niš koji su uništili moj život budućnost mojoj deci od 3. januar 2009, al žuta bagra više nije na vlast sada su patriote, neće vam pomoći vas iz Južne vesti treba zabraniti jer ste nacisti – piše Spasić.

- Advertisement -

Dan kasnije je, ničim izazvan, uvrede ponovo zamenio pretnjama, navode Južne vesti.

– Vas strane plaćenike iz N1 NovaSSdivizion Danas NIN Vreme. Juzne vesti treba nabiti na kolac jer rušite drzavu Srbiju a bogatite se na kostiju Srba – napisao je Spasić.

Sve poruke su prijavljene policiji i Višem javnom tužilaštvu u Nišu gde je rečeno da je Spasić dodatno upozoren da više ne šalje poruke novinaru.

Tužilaštvo je već pokrenulo proces zbog svega što se dešavalo u prethodnih nekoliko meseci i slučaj okarakterisalo kao krivično delo proganjanje.

Južne vesti podsećaju da je Spasić sa njihovim novinarom počeo da komunicira nakon što je Grad Niš njegovom udruženju dodelio kancelarije u centru.

Insistirao je na gostovanju u emisiji Južnih vesti, slao poruke i zvao novinara iako je bio zamoljen da to ne radi i upućen na glavnu i odgovornu urednicu Gordanu Bjeletić, koja mu je rekla da u emisiji Južnih vesti može da gostuje predstavnik udruženja koji nije osuđivan.

Sve je eskaliralo pretećom porukom u kojoj šalje “na kolac” i žali što neko od porodice novinara nije ubijen.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti