SILVIO BERLUSKONI: Ponovo sam bio u kontaktu sa Putinom

Obavezno pročitajte

RIM – Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je da je ponovo bio u kontaktu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i da je nedavno razmenio sa njim prijateljska pisma, preneo je Rojters pozivajući se na audio snimak koji je danas objavila italijanska agencija La prese.

Berluskoni je u obraćanju poslanicima donjeg doma italijsnakog parlamenta rekao da je od Putina za rođendan dobio 20 boca votke i čestitku, i da je zauzvrat ruskom predsedniku poslao nekoliko boca vina i pismo.

- Advertisement -

Beruskoni (86), koji se često hvalio svojim prijateljstvom sa Putinom do ruske invazije na Ukrajinu, prošlog meseca je izjavio da je ruski predsednik bio gurnut u taj rat.

Portparol Berluskonijeve partije Forca Italia demantovao je da je on ponovo stupio u kontakt sa Putinom, navodeći da je bivši premijer pričao o epizodi koja se dogodila pre nekoliko godina. Forca Italia je nedugo zatim saopštila da je Berluskonijeva pozicija i pozicija partije po pitanju rata u Ukrajini istovetna stavu Evrope i SAD, prenosi Tanjug.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu