(VIDEO) ŠEŠELJ: Srbija da podrži Trampa,Bajden pokrao izbore kao Vučić u Srbiji!

Obavezno pročitajte

Šešelj se oglasio povodom izbora u Americi

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj zatražio je danas od Vlade Srbije da donese deklaraciju kojom bi osudila, kako tvrdi, falsifikovanje glasova na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, u korist kandidata demokrata Džozefa Bajdena.
„Posebno u federalnim državama Mičigen i Viskonsin. Svet se mogao uveriti kako ubacuju lopatama glasačke listiće sa zaokruženim Bajdenovim imenom“, kazao je on na konferenciji za novinare u centrali stranke.

Rekao je da Vlada Srbije treba da postupi principijelno i da, nakon što je potpisala deklaraciju o osudi izbora u Belorusiji, koje on smatra legalnim, sada treba da osudi „flagrantno kršenje volje gradjana SAD“.

- Advertisement -

Dodao je da Vlada Srbije deklaracijom treba da podrži Bajdenovog protivkandidata, republikanca i aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa.

šešelj

Govoreći o unutrašnjoj politici Srbije, Šešelj je naglasio da iz Vlade treba da bude izbačena ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović i da ona zbog, kako on tvrdi, kriminalnih afera treba da bude u zatvoru.

„Sada se osilila pa je krenula đonom da izbacuje direktore javnih preduzeća (direktora Srbijegasa Dušana Bajatovića). Ako joj se ne stane na put, na kraju će krenuti u osvajanje pozicije premijerke Srbije uz pomoć Zapada“, ocenio je Šešelj.

Šešelj je upozorio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će njegova uloga biti svedena na ceremonijalnu ukoliko ne spreči Zoranu Mihajlović.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu