9.5 C
Belgrade
subota, 23 oktobra, 2021

(VIDEO) ŠEŠELJ: Srbija da podrži Trampa,Bajden pokrao izbore kao Vučić u Srbiji!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Šešelj se oglasio povodom izbora u Americi

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj zatražio je danas od Vlade Srbije da donese deklaraciju kojom bi osudila, kako tvrdi, falsifikovanje glasova na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, u korist kandidata demokrata Džozefa Bajdena.
„Posebno u federalnim državama Mičigen i Viskonsin. Svet se mogao uveriti kako ubacuju lopatama glasačke listiće sa zaokruženim Bajdenovim imenom“, kazao je on na konferenciji za novinare u centrali stranke.

Rekao je da Vlada Srbije treba da postupi principijelno i da, nakon što je potpisala deklaraciju o osudi izbora u Belorusiji, koje on smatra legalnim, sada treba da osudi „flagrantno kršenje volje gradjana SAD“.

- Advertisement -

Dodao je da Vlada Srbije deklaracijom treba da podrži Bajdenovog protivkandidata, republikanca i aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa.

šešelj

Govoreći o unutrašnjoj politici Srbije, Šešelj je naglasio da iz Vlade treba da bude izbačena ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović i da ona zbog, kako on tvrdi, kriminalnih afera treba da bude u zatvoru.

„Sada se osilila pa je krenula đonom da izbacuje direktore javnih preduzeća (direktora Srbijegasa Dušana Bajatovića). Ako joj se ne stane na put, na kraju će krenuti u osvajanje pozicije premijerke Srbije uz pomoć Zapada“, ocenio je Šešelj.

- Advertisement -

Šešelj je upozorio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će njegova uloga biti svedena na ceremonijalnu ukoliko ne spreči Zoranu Mihajlović.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti