12.6 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022

ŠEŠELJ PORUČIO: Otvaranje rudnika u Srbiji je razvojna šansa!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Srpska radikalna stranka (SRS) ocenila je da je eksploatacija rudnih bogatstava “razvojna šansa Srbije” i poručila da ekološka udruženja ne mogu da ucenjuju Vladu Srbije da, bez naučnog i ekonomskog osnova, prekine sa istraživanjem i eksploatacijom ruda litijuma i bora.

SRS poručuje da Vlada “mora da vodi računa o ekonomskom interesu i uspostavljanju najviših tehnoloških standarda i nikako ne sme podleći nečijim uticajima i prihvatiti predlog o trajnoj zabrani iskopavanja litijuma”.

„Pritisci takozvanih ekoloških udruženja na Vladu Republike Srbije su nedopustivi. Ucenjivanje bez naučnog i ekonomskog osnova da se prekine sa istraživanjem i eksploatacijom ruda litijuma i bora su besmisleni i zlonamerni“, navode u saopštenju radikali.Manojlović dao Brnabić rok: Odgovor očekujemo sutra do 10

- Advertisement -

Srpska radikalna stranka upozorilla je Vladu da je „u obavezi da vodi računa o državnim interesima i da ne sme da podleže kojekakvim uticajima, te da zbog predstojećih izbora ne sme da pokazuje servilnost već državotvornost“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti