ŠEŠELJ: Pohapsite joj sve!

Obavezno pročitajte

Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj podsetio je da su radikali zahtevali od predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić da rekonstruiše kabinet zbog afera u kojima su, kaže, umešani ministri.


Poslanici Skupštine Srbije počeli su danas rad postavljanjem pitanja, a nastavili raspravom o izmenama i dopunama Zakona o izboru narodnih poslanika i lokalnim izborima koje predviđaju smanjenje cenzusa sa pet na tri odsto.

- Advertisement -

Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke podsetio je da su radikali zahtevali od predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić da rekonstruiše kabinet zbog afera u kojima su, kaže, umešani ministri.

Šešelj je naveo da se premijerka, kako kaže, oglušila o taj zahtev bez obzira na sumnjive okolnosti koje postoje u vezi sa radom ministara.

„Zašto predsednik vlade nije zatražila ostavku od ministra Zorane Mihajlović. Pohapsiše sve njene bliske saradnike, celi sektor železničkog saobraćaja, odnosno njegov vrh. Ona se u početku ograđivala od pojedinih koji su je prozivali, a onda je počela da ih brani“, rekao je Šešelj.

On smatra da bi Mihajlović, čak i da je „najnevinija“ iz moralnih razloga trebalo da podnese ostavku.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Telekom „izrazito nelikvidan“: Ogromni dugovi za struju, milioni za kamate i rasprodaja strateške imovine

Konsultant Bogdan Petrović i profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu Dejan Šoškić istakli su u emisiji N1 direktno da...

Još priča na sličnu temu