ŠEŠELJ: Pohapsite joj sve!

1
654

Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj podsetio je da su radikali zahtevali od predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić da rekonstruiše kabinet zbog afera u kojima su, kaže, umešani ministri.


Poslanici Skupštine Srbije počeli su danas rad postavljanjem pitanja, a nastavili raspravom o izmenama i dopunama Zakona o izboru narodnih poslanika i lokalnim izborima koje predviđaju smanjenje cenzusa sa pet na tri odsto.

Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke podsetio je da su radikali zahtevali od predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić da rekonstruiše kabinet zbog afera u kojima su, kaže, umešani ministri.

Šešelj je naveo da se premijerka, kako kaže, oglušila o taj zahtev bez obzira na sumnjive okolnosti koje postoje u vezi sa radom ministara.

„Zašto predsednik vlade nije zatražila ostavku od ministra Zorane Mihajlović. Pohapsiše sve njene bliske saradnike, celi sektor železničkog saobraćaja, odnosno njegov vrh. Ona se u početku ograđivala od pojedinih koji su je prozivali, a onda je počela da ih brani“, rekao je Šešelj.

On smatra da bi Mihajlović, čak i da je „najnevinija“ iz moralnih razloga trebalo da podnese ostavku.

Ostavite komentar