ŠEŠELJ: Milo Đukanović se ponaša kao Čaušesku pred pad, bolje da beži iz Crne Gore! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj rekao je povodom navoda o raspoređivanju oklopnih vozila u gradovima Crne Gore, da se predsednik te zemlje Milo Đukanović ponaša poput rumunskog predsednika Čaušeskua pred sami pad i da bi mu bilo bolje da beži iz Crne Gore kako bi se sve završilo bez krvoprolića.

“Srpska radikalna stranka energično podržava Srbe u Crnoj Gori i ostale građane te zemlje koji se suprotstavljaju tiraniji i diktatorskom režimu kriminala, mafijaškog bezakonja i samovolje Mila Đukanovića”, istakao je Šešelj i dodao:

- Advertisement -

“Režim je u očajnom stanju, a sve više ljudi, koji su bili zaposleni u državnim strukturama, napušta režim, članovi napuštaju Demokratsku partiju socijalista jer većina ljudi neće protiv sopstvenog naroda. Đukanović je izgubio sve kompase i dovodi oklopna vozila u Podgoricu. Ne može se s tim protiv sopstvenog naroda i bolje mu je da beži što pre i što dalje iz Crne Gore, da ne izaziva narod i da se sve završi bez krvoprolića.

On je podsetio da je Đukanović 30 godina na vlasti u Crnoj Gori.

“Tiranija se mora jednog dana okončati. NJegova tiranija ne traje punih 30 godina, nije on od samog početka bio tiranin, ali u tiraniju ga je odvukao šverc cigareta, šverc nafte, šverc droge i mnoge druge mafijaške kriminalne radnje. Čovek kad se jednom u to upusti – tome nema kraja. A da bi se iz toga istrgao, mora dići ruke od svega. Ne može on ostati, ne može ga niko zamisliti kao mirnog građanina i penzionera u Crnoj Gori. On je toliko zla naneo sopstvenom narodu, sopstvenim građanima da jednostavno mora tražiti utočište“, zaključio je Šešelj i još jednom naglasio da je reakcija Vlade Srbije na dešavanja u Crnoj Gori morala biti mnogo oštrija:

“Trebalo je pokrenuti inicijative pred relevantnim međunarodnim institucijama da se zaštiti srpski narod u Crnoj Gori. To nije manjina, to je autohtoni narod kome treba dati i konstitutivna prava”.

Sourcepravda

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu