ŠEŠELJ: Cvijan se vratio kući sa opakom bolešću i izvršio samoubistvo!

Obavezno pročitajte

Ovaj Nemanja Šarović sad, kao tele nasrće na svaka šarena vrata. Sad se uhvatio bio za tog nesrećnog Cvijana koji izaziva sažaljenje, a svi dokazi govore da se vratio kući sa nekom veoma opakom bolešću i da je izvršio samoubistvo. Kad to kaže Ćulibrk, glavni urednik NIN-a koji je izrazito antirežimski i antivučićevski, onda zaista nema nikakve sumnje u to – naveo je na TV Pink predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

– Istina koju iznosim o krađi diplomatskih poklona toliko pogađa Aleksandra Vučića da je poslao svoje najbolje ljude na mene. Krenuo je Vojislav, očekujem da se uključe Nebojša Krstić i Simo Spasić! Kaže Šešelj da sam se uhvatio za Cvijana a lepo nam BIA kaže da se sam ubio! – kaže predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović.

Inače, Šarović je predao Agenciji za sprečavanje korupcije 38 prijava protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer, kako je naveo, nije dostavio potpun spisak dobijenih poklona ili je prikazao njihovu vrednost nerealno malom, kako bi mogao da ih zadrži za sebe, čime je „protivzakonito prisvojio imovinsku korist u iznosu od nekoliko desetina hiljada ili stotina hiljada evra“.Šarović predao 38 prijava protiv Vučića!Šarović otkrio: Šešelj tajno sarađuje sa SNS!

– Izgleda da je Daka odlučio po savetu, ili sugestiji Mila Đukanovića da odreši kesu i da finansira Vuka Jeremića, ali Vuk mu je tu najskuplja opcija jer Vuk je navikao da živi životom na visokoj nozi. Više koštaju njegove dnevne i mesečne potrebe, nego potrebe jedne ozbiljne partije – rekao je u svom gostovanju još Šešelj.

On je naveo i da je „interesantno da su pre Vuka Jeremića kod Dake išli prvo Boško Obradović da traži pare, pa je onda išao Nemanja Šarović i obojicu je odbio“.

2 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu