Sergej Trifunović pozvao na bojkot Evropske Unije!

Obavezno pročitajte

Glumac i biviši predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović pozvao je na bojkot Evropske unije nakon izjave Evropskog komesara za proširenje Olivera Varheljija.

Da podsetimo, Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji izjavio je u ponedeljak da Vlada Srbije, zahvaljujući velikoj većini u parlamentu, može vrlo brzo sprovesti reforme u oblasti vladavine prava i medijskih sloboda.

“Vlada Srbije trebalo bi da ostvari i rezultat u dijalogu o normalizaciji odnosa sa Prištinom, što je neophodno pre priključenja Evropskoj uniji”, rekao je Varhelji tokom 20. beogradskog ekonomskog foruma.

Osvrćući se na ovu izjavu Trifunović je tvitnuo: “Ovo nedvosmisleno ukazuje da je sada neophodno bojkotovati Evropsku Uniju”.

Na problematičnu izjavu ukazao je i analitičar Vuk Velebit koji je istakao da je u kontroverznoj Varheljijevoj izjavi prikazano “sve pogrešno u evropskom putu Srbije i pristupu EU u Srbiji u poslednjih osam godina”.

Ostavite komentar

Najnovije objave

ALEKSANDAR VUČIĆ: Bile planirane demonstracije i upad u Skupštinu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je apsolutno siguran da je na posebnoj sednici Skuštine Srbije o Kosovu...

Još priča na sličnu temu