SERGEJ OBJAVIO MORBIDNU FOTOGRAFIJU – PRIZIVA SMRT PREDSEDNIKA SRBIJE! Glumac i predsednik PSG objavio SKANDALOZNU fotomontažu!

Obavezno pročitajte

I taman kada smo pomislili da smo sve videli  od Sergeja Trifunovića, on se oglasi na društvenim mrežama i demantuje sve redom.

Naime predsednik Pokreta slobodnih građana Srbije objavio je na svom Tviter nalogu fotomontažu na kojoj se nalaze pevačica Neda Ukraden i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Koliko me pamćenje služi, kad je drug Tito zaglavio u bolnici, prvo se Neda Ukraden slikala s njim“, napisao je Trifunović uz fotografiju.

Inače, originalni selfi, na kome su Neda Ukraden i Usnija Redžepova je iz 2015. godine, a nastao je u bolničkoj sobi Redžepove samo nekoliko dana pre nego što je umrla. 

Aluzija koju je Trifunović želeo da napravi time što je objavio ovu fotomontažu je i više nego jasna. Samo nije jasno zbog čega mu je ovako nešto bilo potrebno?

Da je tvit duhovit, nije. 

Da je tvit inteligentan, nije ni to.

Ovakav tvit je u najmanju ruku neprimeren, skandalozan, nepristojan… Zovite to kako god želite.

Nepristojno je i prema pokojnoj Usniji koja je tih dana, kada je ova fotografija nastala, bila već ozbiljno bolesna, a nepristojno je i prema predsedniku države, koji je nedavno zbog zdravstvenih problema morao da bude primljen na VMA.

Podsmevati se nečijoj bolesti, ma kakva ona bila i ma ko on bio, je nepristojno.

To je trenutno najpristojnija reč kojom možemo da objasnimo ovaj potez glumca i predsednika PSG Sergeja Trifunovića.

SourceKurir

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu