26.5 C
Belgrade
nedelja, 14 avgusta, 2022

SERGEJ NAPADNUT: Prišao čovek i udario ga pesnicom u glavu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Sergej napadnut

Lider Pokreta Slobodnih građana Sergej Trifunović napadnut je danas ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj tokom skupljanja potpisa za predstojeće izbore.

Sergej,

Ovim povodom se oglasio i Pavle Grbović iz Pokreta slobodnih građana:

- Advertisement -

Svaka vam čast „pravoverni“.

Vaš „demokratski“ narativ o izdajnicima, službama, lakom kešu i ostalim blatom je počeo da daje rezultate…

Kako je za „Blic“ rečeno u PSG-u, Trifunoviću je prišao prolaznik i nakon kratke verbalne rasprave udario ga je pesnicom u glavu.

- Advertisement -

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, u Ulici kneza Mihaila u Beogradu danas je došlo do narušavanja javnog reda i mira, nakon čega je policija privela dve osobe.

„Kako se sumnja, Ž. A. (1953) udario je zatvorenom šakom, nakon kraće rasprave, predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, a potom je u drugom izolovanom incidentu, došlo do svađe između M. Đ. (1955) i Trifunovića, bez fizičkog kontakta. Policija je sprečila veće incidente i odmah privela dvojicu muškaraca i o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, koje će odlučiti o daljem toku postupka“, navodi se u saopštenju MUP-a.

Član Predsedništva Pokreta slobodnih građana Petar Miletić, izjavio je za N1 da je Trifunoviću prišao čovek i provocirao ga pitanjima „ko ovo plaća“ i onda ga je u jednom trenutku udario po licu.

Miletić je naveo i da je policija, koja je bila u blizini, privela napadača, a da će advokat PSG-a podneti prijavu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti