25.7 C
Belgrade
sreda, 17 avgusta, 2022

VLAST UŠIVA INICIJALE NA KOŠULJAMA: Selaković i Vučević leče komplekse iz mladosti!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Pravi hit na društvenim mrežama postale su fotografije ministra spoljnih poslova Srbije, Nikole Selakovića i gradonačelnika Novog Sada, Miloša Vučevića, na kojima se vide ušiveni inicijali imena i prezimena na rukavu košulje.

Poznati lik iz komedije „Gospođa ministarka“, dr Ninković, sekretar Ministarstva spoljnih poslova, savetovao je glavnu junakinju, Živku Popović, da kao dama i žena ministra mora da nauči da igra bridž, da mora da počne da puši i da hitno nađe ljubavnika, jer samo tako može da uđe u otmen svet. Nešto manje od sto godina potom, nepoznata osoba je posavetovala Nikolu Selakovića i Miloša Vučevića da se u otmen svet ulazi preko ušivenih inicijala na rukavu košulje koji treba da su vidno istaknuti kako bi svet prepoznao nobles.

„Prost svet“, kako aktuelna vlast smatra narod koji nije na njenom nivou, ipak nije mogao da ne prokomentariše ovaj prelazak u svet aristokratije aktuelnih naprednjačkih ikona.

- Advertisement -

– Kompleks inferiornosti ne lečiš manžetnom sa inicijalima, niti te ušivanje dva slova u košulju čini otmenim. Možeš pivkana ispred trafike zameniti vinom od nekoliko hiljada evra. Možeš i zarđalu kašiku zameniti srebrnim escajgom. Možeš čak i zube oprati. Praziluk viri pa viri – konstatovao je Bojan Pajtić, bivši predsednik Demokratske stranke i predsednik pokrajinske Vlade.

Korisnik Predrag Peruničić podsetio je na imidž Nikole Selakovića pre stupanja u SNS i najviše državne funkcije.

– Pre dolaska na budžetski kazan i nakon toga – napisao je Peruničić, dok se na prvoj fotografiji može videti mlađani Selaković kako sa četničkom kapom i u vrlo skromnoj odeći pozdravlja sa tri skupljena prsta.

- Advertisement -

– Naprednjački mangupčić Selaković je dolaskom na vlast omogućio sebi da personalizuje košulje od švajcarskog pamuka. A vi se ložite i dalje na Vučića i čekajte 30 vaših eura. Ološ. Ali pišemo – mišljenja je advokat Miloš Pavlović iz Narodne stranke.

– Oblače se u istom fundusu – smatra „MirKA pasionirana šetačica, Pfizerka“, aludirajući na reči Aleksandra Vučića da nosi garderobu iz fundusa Predsedništva Srbije.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti