9.8 C
Belgrade
petak, 24 septembra, 2021

SEKA SABLIĆ POZVALA NA USTANAK 11. SEPTEMBRA: Protestvovati dok se ne zaustavi bezumlje i ova alava otimačina!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Proslavljena glumica Jelisaveta Seka Sablić pozvala je sve građane da dođu u subotu 11. septembra na protest pod nazivom „Ekološki ustanak“ koji će se održati u Pionirskom parku.

– Ja molim i pozivam, da sam moćna svima bih naredila, da svi dođemo 11. septembra u Pionirski park, subota u 14 časova, na protest i da nastavimo sa protestima sve dok se ne zaustavi ovo bezumlje, ova alava otimačina i pljačka koja se događa pred našim očima i pored našeg, još uvek, zdravog razuma. Dakle, oni neki tamo, oni nam otimaju šume, planine, njive, zemlju… Otimaju vazduh.

- Advertisement -

Otimaju reku, vodu koje sve manje ima u celome svetu, pa i kod nas. Zaista sam se uznemirila i uzbuđena sam što ovo govorim. Dakle, zaista svako mora da unese delić svoje energije i da doprinese borbi za opstanak i borbi za život. Možemo mi to. Vidimo se 11. septembra u Pionirskom parku, subota 14 časova – istakla je je Sablić.

Osim Seke Sablić, na Ekološki ustanak građane je pozvala i njena koleginica Svetlana Ceca Bojković.

Podsetimo, ekološki protest „Ustanak za opstanak – narod protiv Rio Tinta“, biće organizovan 11. septembra u Beogradu. Okupljanje će biti u 14 sati u Pionirskom parku, ispred Andrićevog venca, a poziv su svim građanima uputile ekološke organizacije i građani okupljeni oko „Ekološkog ustanka“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti