32 C
Belgrade
nedelja, 1 avgusta, 2021

ŠEF SNS: Lopovi smo, ali ćemo biti na najvećim funkcijama!(SNIMAK)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U javnost je proucio audio snimak u kojem se čuje glas šefa naprednjaka iz Grocke, Milenka Bukvića, koji priznaje da je zajedno sa stranačkim kolegama upleten u nezakonite radnje.

– Uglavnom, mi da peglamo to više nećemo. Sutra će neko od nas četvoro bIti predsednik opštine. Stefan je potpisao taj ugovor, nažalost, najveća odgovornost je na njemu. Đole je bio predsednik Komisije. Znači, svi smo upleteni u neke nezakonite radnje. Nas četvoro ćemo sutra biti na četiri najveće funkcije. Kojim rasporednom, to je sada pitanje. Odlučivaćemo već za 4-5 meseci i imaćemo pravo potpisa – kaže Bukvić.

- Advertisement -

Iako nisu obelodanjeni detalji nezakonitih radnji, samo priznanje Bukvića uz konstataciju da će biti nagrađen jednom od četiri najveće funkcije u opštini Grocka, u najmanju ruku je skandalozno. Zato su iz Narodne stranke imali poruku za Bukvića i sve pripadnike režima.

– Svi ćete u zatvor! Dajemo reč da ćemo da se obračunamo sa svim kriminalcima iz ovog režima – poručili su iz Narodne stranke.

Audio snimak iz Grocke je samo još jedan prilog i dokaz prirode vladavine Aleksandra Vučića, u kojoj se svaki kriminal nagrađuje najvišim funkcijama.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti