9.5 C
Belgrade
subota, 23 oktobra, 2021

SEČANJ: Vučićeva noćna mora, zbog ovoga je na lekovima!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Pored svih problema koje Aleksandar Vučić ima u poslednje vreme, a ima ih dosta, s obzirom na to da se ne skida sa TV ekrana, pravdajući se svakodnevno i pokušavajući da ispravi brljotine najbližih saradnika, kao i pritisaka sa svih strana, Sečanj mu je od 9. maja nakon izbora za savete mesnih zajednica (MZ) postao noćna mora, jer su prošli nezavisni kandidati. (Sutjeska, Šurjan, Boka, Dubica).Sečanj FOTO: Printscreen/YouTubeSečanj FOTO: Printscreen/YouTube

Oni koji misle da to nije ništa, grdno su se prevarili, jer zahvaljujući opštini Sečanj Vojvodina je progledala, što se posle pokazalo i na izborima za Savete MZ u Novom Sadu, gde i pored uigranog scenarija sa ucenama, pretnjama, džipovima, ćelavcima i potkupljivanjima, naprednjacima je ovoga puta krenulo po zlu, pa su pojedini nezavisni kandidati uspeli da uđu u Savete.

Vrhovni vođa, poznat kao neko ko voli sve da drži u svojim rukama to ne trpi, a ni verni skakač Miloš Vučević koji, po starom dobrom običaju, trči da po medijima pravda šefa. Čekajući da se prašina povodom ove teme slegne, brže bolje poslali su potpredsednika Skupštine APV Damira Zobenicu da „ispravi krivu Drinu“ u Sečnju, pa smo već juče imali konferenciju za štampu sa „par nezavisnih kandidata“ koji su se u međuvremenu „svojevoljno“ učlanili u SNS, za razliku od onih drugih koji su u gore pomenutim MZ prošli i posle toga odlučili da svoju borbu nastave, pristupivši Stranci slobode i pravde.

- Advertisement -

Iako je Zobenica uporno pokušavao napraviti paralelu između izbora 2020. (koje je opozicija bojkotovala), ističući da je SNS osvojio 57% u Sečnju, sa ovim izborima za MZ (gde kandidati treba da budu građani, a ne partije) u maju, samo je potvrdio ono što već svi znaju, tlo pod nogama se zatreslo, a i zašto bi se Vučić tih dana uključivao iz Brisela komentarišući tamo „neke nebitne“ izbore za MZ?


Nastavak priče svakako ćemo videti vrlo brzo, jer vanredni izbori su najavljeni, a pukotine u redovima se otvorile, od svakodnevnih stranačkih afera do raznih veza na nivou države.

Da li je i Liman ušao na listu noćnih mora za „ispravljanje krive Drine“, pokazaće dani koji dolaze. U svakom slučaju, ono što je jasno svima, slogan koji se često citira „predaja nije opcija“, jasan je signal da će to naprednjaci u praksi sprovoditi po svaku cenu, do poslednjeg atoma snage.

- Advertisement -

A izbori na svim nivoima se bliže…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti