10.5 C
Belgrade
četvrtak, 19 maja, 2022

SBPOK presreo Vuletića, priveden u policiju

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vladimira Vuletića, doskorašnjeg potpredsednika FK Partizan, presreli su pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala kod Tužilaštva u koje se zaputio, i zahtevaju da odmah bude priveden.

Kako nam je Vuletić kratko rekao, pripadnici SBPOK presreli su ga dok je bio u kafiću, u blizini Tužilaštva za organizivani kriminal.

Na licu mesta uručen mu je poziv za dobrovoljno privođenje u svojstvu građanina, s tim da mora odmah da se javi u SBPOK, kako nam je objasnio.

- Advertisement -

Bivši potpredsednik Partizana najavio je dan ranije da će se ove srede u 9 sati “predati” Tužilaštvu za organizovani kriminal, zbog dovođenja u vezu s Veljkom Belivukom.

“Želim da me tužilac ispita o svim navodima koje sam davao i da me obaveste da li se protiv mene vodi bilo kakva istraga, krivičan postupak i da li postoji namera da postanem osumnjičen ili optužen. Otići ću na lice mesta i biću spreman da razgovaram. Neću dozvoliti suđenje na TV, već idem u insitutucije svoje države. Lojalan sam građanin, verujem u nezavisnost srpskog sudstva i videćemo da li ga imamo u 21. veku”, rekao je Vuletić za Nova.rs.

Profesor na Pravnom fakultetu uzdrmao je i sportsku i društvenu scenu, i zamerano mu je da je previše govorio dok je bio potpredsednik FK Partizan. I više nije samo on meta verbalnih napada, već i studenti, kako je ispričao za naš portal u utorak.

- Advertisement -

“Dobio sam informacije da na fakultetu studentima prete i teraju ih da prijave kako sam ih zlostavljao”, rekao je Vuletić za Nova.rs.

Vladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik FK Partizan, priveden je rano ujutru u blizini Tužilaštva za organizivani kriminal, u Ustaničkoj ulici.

Vuletić je, kako prenosi N1, rekao da mu se na teret stavljaju tri dela – iznuda, otmica i pranje novca!

Podsetimo, Vuletić se, kako je i najavio, zaputio u Tužilaštvo za organizivani kriminal, kako bi se “predao” zbog dovođenja u vezu sa Veljkom Belivukom.

Prethodno je ispričao kako mu se sprema TV hapšenje, kao i da mu se “pakuje” da je pedofil i brata Velje Nevolje u najmanju ruku.

Zato je rešio ode u Tužilaštvo i za naš portal je najavio kako je “spreman da bude saslušan kad god se smatra da je potrebno”. Priveden je pre nego što je stigao u Tužilaštvo, u kafiću gde mu je uruđen poziv da odmah mora da se javi u SBPOK, kako nam je kratko objasnio.

“Nisam bilo kakav kriminalac. Želim da me tužilac ispita o svim navodima koje sam davao i da me obaveste da li se protiv mene vodi bilo kakva istraga, krivičan postupak i da li postoji namera da postanem osumnjičen ili optužen. Lojalan sam građanin, verujem u nezavisnost srpskog sudstva i videćemo da li ga imamo u 21. veku”, ispričao je, između ostalog, ranije Vuletić za Nova.rs.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti