22.7 C
Belgrade
sreda, 28 jula, 2021

SAZNAJEMO: „Nestala“ Belivukova žrtva živi u inostranstvu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Policija proteklih dana vrši nove pretrese vikendice u Ritopeku, koju su koristili pripadnici grupe vođe navijača Veljka Belivuka, a kako saznaje portal Nova.rs, jedna od žrtava Velje Nevolje, koja je mučena, trenutno se nalazi i živi u inostranstvu.

Prema saznanju portala Nova.rs, na listi nestalih muškaraca, za koje se sumnja da su ubijeni od strane grupe Veljka Beluvuka nalazi se i ime muškarca koji je živ i trenutno se nalazi u inostranstvu.

SAZNAJEMO: „Nestala“ Belivukova žrtva živi u inostranstvu! 1

Naime, reč je o osobi koja je mučena, a zasad nije poznato da li se radi o nekom licu sa fotografija, koje je državni vrh prikazao na konferenciji za štampu nakon hapšenja grupe Veljka Belivuka.

- Advertisement -

Inače, protekla dva dana intenzivni su novi pretresi vikendice Velje Nevolje u Ritopeku, u kojoj su navodno mučene i ubijene brojne žrtve. Između ostalog, pronađena je tajna prostorija koja se nalazi u produžetku garaže pomenutog objekta, u kojoj je pronađen arsenal oružja.

“Prostorija je odvojena pokretnim zidom koji se pomera na šinama. U toj prostoriji pronađeni su orman i sanduk u kojima je bilo oružje, među kojima je i snajper sa durbinom”, naveo je list NIN.

Sa druge strane, mediji bliski režimu navode da je u vikendici pronađena industrijska mašina za mlevenje mesa.

- Advertisement -

Zasad nije poznato za šta je ona korišćena.

Ritopek, Belivuk, Velja Nevolja, policija
Ritopek Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Podsetimo, u pomenutoj vikendici u Ritopeku poslednji put je viđen i pripadnik bande “Pink panteri” Milan Ljepoja. On se nalazio na listi nestalih muškaraca za kojima se tragalo,

Njega su nadzorne kamere snimile decembra prošle godine kako ulazi u pomenuti vikendicu i iz nje više nikada ne izlazi. Pretpostavlja se da je tamo i ubijen.

SAZNAJEMO: „Nestala“ Belivukova žrtva živi u inostranstvu! 2
Foto: Printscreen/Pink, MUP

Inače, grupa Veljka Belivuka uhapšena je početkom februara ove godine u velikoj akciji MUP i BIA. Ova kriminalna grupa, čije su vođe Veljko Belivuk i njegov najbliži saradnik Marko Miljković, sumnjiče se za najteža krivična dela – teška ubistva, otmice, iznude.

Porodice nestalih bez ikakvih saznanja

Inače, porodice muškaraca, čiji se nestanci povezuju sa grupom Belivuka, i dalje nemaju nikakva saznanja o njihovim najbližima. Kako je Sanja Mihajlović, majka Gorana Mihajlovića, čiji se nestanak dovodi u vezu sa grupom vođe navijača, nadležni im i dalje ništa ne govore.

Ona je za portal Nova.rs u više navrata govorila da mesecima pokušava da dođe do informacije šta je sa njenim sinom, ali bezuspešno.

Podsetimo, Bogdan Pušić, načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) rekao je nakon hapšenja Belivukove grupe da, osim ljudi za koje je izvesno da su ubijeni, a među kojima su navodno Goran Veličković Goksi, Zdravko Radojević i Milan Ljepoja, na spisku muškaraca, čiji se nestanci vezuju sa pomenutim kriminalnim klanom, nalazi još devet lica.

On je u emisiji na jednoj televiziji pročitao spisak, na kome su: Strahinja Marković (22), Jovo Kecman (51), Lazar Vukićević, (31), Vukašin Košović (21), Filip Marjanović (23), Lazar Ilić (25), Ljubomir Lainović (25), Dario Đorđević (23), Alekandar Grigorijević (42) i Goran Mihajlović (23).

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti