Saznaćemo ko je ubio Ivanovića

Obavezno pročitajte

Saznaćemo ko je ubio Olivera, ali tek kada to bude nekome odgovaralo, izjavio je za NIN Aleksandar Ivanović, bratanac ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i dodao da „veruje da dosije sa svim potrebnim odgovorima već negde postoji“.

Ivanović je rekao da „duboko veruje da bi snimci kamera za nadzor dali odgovore na mnoga pitanja, pa i na to da li su ubistvo izvršili Srbi ili Albanci i ko im je pomogao da dođu i da bezbedno napuste Kosovsku Mitrovicu“.

- Advertisement -

On je rekao da je „reč o svega nekoliko uskih ulica kojima se kretao Oliver“.

„Danima su pripremali logistički to ubistvo i na kraju ga izvršili, a u tim ulicama postoji veliki broj kamera“, rekao je Ivanović.

Prema njegovim rečima, kameru na svojoj kancelariji je lično postavio Oliver Ivanović, a „iz neobjašnjih razloga je bila ugašena u momentu kada je na njega pucano“.

On je rekao da je Oliver Ivanović govorio o bezbednosnim rizicima i da mu i danas odzvanja Oliverova rečenica: „Sve su mi uradili, ostalo je još samo da me ubiju“.

Aleksandar Ivanović je naveo da je sa Oliverom razgovarao pre ubistva i da mu je tada rekao da je obavestio Beograd, Prištinu, pa i strance, da ne želi, ako mu se nešto desi, da posle neko kaže „nisam znao“.

Prema njegovim rečima, Oliver Ivanović je bio „izuzetno ugrožen, zapalili su mu auto, kancelariju“.

On je naveo da je Oliver Ivanović „upozoravao zvanični Beograd da ne smeju da dele Srbe na naše i njihove“ i da je kampanja koju vode protiv njega, u kojoj ga etiketiraju kao izdajnika, neprimerena i nezakonita i da ga bezbednosno ugrožavaju na taj način“.

Sourcetanjug

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu