понедељак, 27 јануара, 2020

Saznaćemo ko je ubio Ivanovića

Predlažemo

NEVEROVATNO: Podržala muža da oženi njenu drugaricu

Kuzatul Atiha iz Malezije je u braku sa Samjuelom Džulom od 2011. godine. Bio je to skladan,...

ZABRANJENI INTERVJU HEROINE MILUNKE SAVIĆ: Uzeli su mi ordenje i slike, sad sam kao mrtva

Na ispucalim zidovima jedine sobe ima samo nekoliko fotografija. Na jednoj Milunka Savić kao mladi vojnik sa...

ĐOKOVIĆ U 1/4 FINALU AUSTRALIJAN OPENA: Protivnik mu stara mušterija!

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Australijan opena nakon pobede nad Argenticom Dijegom Švarcmanom 3:0...

Saznaćemo ko je ubio Olivera, ali tek kada to bude nekome odgovaralo, izjavio je za NIN Aleksandar Ivanović, bratanac ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i dodao da „veruje da dosije sa svim potrebnim odgovorima već negde postoji“.

Ivanović je rekao da „duboko veruje da bi snimci kamera za nadzor dali odgovore na mnoga pitanja, pa i na to da li su ubistvo izvršili Srbi ili Albanci i ko im je pomogao da dođu i da bezbedno napuste Kosovsku Mitrovicu“.

On je rekao da je „reč o svega nekoliko uskih ulica kojima se kretao Oliver“.

„Danima su pripremali logistički to ubistvo i na kraju ga izvršili, a u tim ulicama postoji veliki broj kamera“, rekao je Ivanović.

Prema njegovim rečima, kameru na svojoj kancelariji je lično postavio Oliver Ivanović, a „iz neobjašnjih razloga je bila ugašena u momentu kada je na njega pucano“.

On je rekao da je Oliver Ivanović govorio o bezbednosnim rizicima i da mu i danas odzvanja Oliverova rečenica: „Sve su mi uradili, ostalo je još samo da me ubiju“.

Aleksandar Ivanović je naveo da je sa Oliverom razgovarao pre ubistva i da mu je tada rekao da je obavestio Beograd, Prištinu, pa i strance, da ne želi, ako mu se nešto desi, da posle neko kaže „nisam znao“.

Prema njegovim rečima, Oliver Ivanović je bio „izuzetno ugrožen, zapalili su mu auto, kancelariju“.

On je naveo da je Oliver Ivanović „upozoravao zvanični Beograd da ne smeju da dele Srbe na naše i njihove“ i da je kampanja koju vode protiv njega, u kojoj ga etiketiraju kao izdajnika, neprimerena i nezakonita i da ga bezbednosno ugrožavaju na taj način“.

Sourcetanjug
- Advertisement -

Ostavite komentar

FansLike
FollowersFollow

Najnovije

OSVETIO CEO KOMPLEKS: Čuda Svetog Save i danas se prepričavaju u Bugarskoj!

Meštani i monasi kažu da je stupanjem na tu zemlju sveti Sava osvetio ceo kompleks pa su...

SAVINDAN: Priča o prvom srpskom prosvetitelju

Savindan - 14. januara po starom, a 27. januara po novom kalendaru, Pravoslavna Crkva slavi Svetog Savu, prvog arhiepiskopa i prosvetitelja srpskog.

Branko Tapušković: Pretresali su mi kuću dok smo bili na službi u Crkvi, moj sin Luka nije kriminalac!

Sveštenik Branko Tapušković, čiji je sin Luka uhapšen u subotu veče na Zlatici, kada je policija intervenisala radi ukljanjanja murala trobojke, saopštio...

Priča o tinejdžerki iz Aušvica koja je „spavala sa neprijateljem“: Za naciste je bila robinja, a za Ruse izdajica

Bila je samo devojčica kada je deportovana u Aušvic, ali je lepota Cilke Klejin toliko očarala komandanta logora da ju je primorao...

Preživeli se okupljaju u logoru Aušvic 75 godina posle njegovog oslobadjanja

Preživeli iz logora smrti Aušvic-Birkenau okupljaju se danas na komemoraciji povodom 75. godišnjice oslobadjanja tog nacističkog koncentracionog logora, na kojem će svedočenja...
- Advertisement -
loading...