SATANISTA PUCAO NA HOR PRED CRKVOM: Policija uzvratila!(VIDEO)

Obavezno pročitajte

Crkveni hor napadnut zbog slavljenja HRISTA!

Demokrate su zaključale crkve u Njujorku, ali hor je pevao napolju pred katoličkom katedralom na Menhetnu, kada su zapucali u pojce i to uglavnom žene.Antiglobalistički raspoložen američki narod već mesecima upozorava da ih „satanisti“ napadaju, da hoće da im globalisti zabrane i crkvu i veru i slavljenje Božića koji uskoro dolazi.

hor

Policija u blizini je uzvratila vatru, ranila napadača, a potom ga i privela. Osumnjičeni je prevezen u lokalnu bolnicu i nalazi se u kritičnom stanju, dodaje Rojters.

- Advertisement -

Predsednica Opštine Menhetn Gejl Brever potvrdila je na Tviteru da je došlo do incidenta, te zamolila građane da „izbegavaju mesto incidenta“, drugim rečima da zaobilaze crkvu u širokom luku?!

“Građani bi trebalo da izbegavaju ovo područje jer policija sprovodi istragu”, navela je Brever na ovoj društvenoj mreži.

Danas su pobožne mame u Vašingtonu organizovale protest „mama protiv globalista i korona diktature“, gde su pevale tradicionalne Božićne pesme, sreća je da njih niko nije napao, mada su dan ranije Soroš Antifa (mladići sa kapuljačama) iz čista mira napadali i pucali na ljude koji su došlo da podrže Trampa.

Veliki bes demokrata na čelu sa Bajdenom je izazvala i nedavna odluku Vrhovnog suda SAD kojom obustavljaju odluku gradonačelnika Njujorka Kuoma (demokrata) da zakatanči crkve tokom decembra i narednih meseci pod izgovorm korone, a isti gradonačelnik ovih dana slavi gala rođendan u luksuznom hotelu u Njujorku sa nekoliko stotina zvanica i holivudskim zvezdama kako je najavljeno u pozivnici.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dačić: Milošević je simbol buđenja srpskog naroda, socijalisti su patriote

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da je SPS patriotska stranka, a nekadašnji predsednik države Slobodan Milošević...

Još priča na sličnu temu