27.8 C
Belgrade
nedelja, 26 juna, 2022

ŠAROVIĆ RASTURIO BAHATE NAPREDNJAKE: Upao u skupštinu grada, razbežali se svi kao miševi (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nemanja Šarović, kandidat za gradonačelnika Beograda danas je duže od dva sata pozivao komunalnu policiju i Parking servis, kako bi uklonili veliki broj vozila nelegalno parkiranih ispred Skupštine grada. Uprkos desetinama poziva, nisu se pojavili ni pauk ni komunalna policija ni Goran Vesić, što je, kako Šarović tvrdi, dokaz da javne službe funkcionišu samo kada treba da kažnjavaju građane dok za gradske funkcionere pravila ne važe.

,,Pitao sam policiju i pripadnike BIA koji čuvaju Vučića, zašto dozvoljavaju da se toliko broj vozila nepropisno parkira oko Predsedništva? Šta ako, ne daj Bože, neko postavi bombu? Zar to nije bezbednosna pretnja po život čoveka koga, navodno, dva puta dnevno pokušavaju da ubiju?

- Advertisement -

Onda smo se zabavili sa komunalnim policajcem koji je bukvalno pobegao od nas! To je komunalni policajac koji se danima slika sa Karleušom i Vesićem, ne znam zašto sa nama nije hteo. Realno, pitanje je i da li je pravi komunalni policajac ili je samo maneken koga SIĆVE plaća našim parama?

Morali smo da uđemo u Stari dvor i lično potražimo Vesića jer nam se nije javljao na telefon! Obezbeđenje u neverici, nit da nas izbace, nit da nas ne izbace! 

Iako tvrdi da razgovara sa svima, SIĆVE 011, nije želeo da razgovara sa nama, tražio je da zakažemo pisanim putem. Zato smo nastavili da pozivamo policiju, komunalnu policiju i parking servis ali se ni posle sat i po, niko nije pojavio! Zaključak nakon današnje akcije. Pravila koja važe za normalan svet, ne važe za Vučića, Vesića i njihove kompanjone.“

- Advertisement -

Oni mogu da parkiraju gde hoće i kako hoće. Ne plaćaju ni parking a kamoli kazne komunalnoj policiji i „Oku sokolovom“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti