33.3 C
Belgrade
sreda, 28 jula, 2021

ŠAPIĆ TUKAO NAPREDNJAKE IZ BEOČINA: Izgubili izbore, Vučić im to nije zaboravio!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Aleksandar Šapić, koji je nedavno izabran za potpredsednika SNS, prisustvovao je danas sastanku Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Beočinu. Zapravo, za oči javnosti je to bio sastanak, a za one koji znaju šta se valja iza kulisa znaju da je Šapić postao stranački batinaš koji ide okolo, preti, a nekada i ošamari člana stranke, do čega je, kako Slavija info saznaje zaista i došlo. Vučić je poslao Šapića kako bi išamarao one koje je bolesni diktator okrivio kao glavne za izgubljene izbore, od kada su opštinu preuzeli socijalisti.

FOTO: Šapić na sastanku odbora SNS u Beočinu gde su naprednjaci izgubili vlastFoto: Screenshot (N1)Fotografije sa sastanka objavio je na društvenim mrežama gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je i član Predsedništva SNS i predsednik novosadskog odbora stranke.Naprednjaci su vlast u Beočinu izgubili prošle godine, kada je pobedu na lokalnim izborima u tom mestu odneo SPS.

Podsećamo, on je u SNS prešao krajem maja, kada su se njegov Srpski patriotski savez i SNS zvanično ujedinili, odnosno – SPAS je ugašen i pridodat naprednjacima.

Šapić je tada izabran za potpredsednika SNS.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti