27.8 C
Belgrade
četvrtak, 29 jula, 2021

ŠAPIĆ SE UVLAĆI ŠEFU, NABODI GA VUČIĆU, MUNI MU: SNS je demokratska stranka!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Funkcioner Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić izjavio je da nije došao u tu stranku „ništa da provetrava“, već zato što su se približile politike SNS i Srpskog patriotskog saveza, koji je predvodio do pripajanja SNS-u.Aleksandar Vučić i Aleksandar Šapić FOTO: ATA imagesAleksandar Vučić i Aleksandar Šapić FOTO: ATA images

Šapić je za televiziju Pink izjavio da ono sa čime se susreo nakon učlanjenja u SNS u maju ove godine jeste to da u njoj „ima mnogo više demokratije“ i da od kada je postao član SNS „nije promenio nijedan svoj stav“.

– Od kada sam formirao SPAS 2018. godine, u određenom trenutku sam shvatio da ne postoji razlika između politike SPAS i SNS – rekao je on, obrazlažući svoju odluku za pripajanje te stranke SNS-u.

- Advertisement -

On je naveo da mu „smeta u srpskoj javnosti taj vid opozicione borbe – dajte da ismevamo“ sve što vlast radi.

Na pitanje o stavu oko ratnih dešavanja devedesetih godina, Šapić je rekao da je za to da se svi koji su počinili ratne zločine kazne, ali da ne treba da „koristimo reč genocid umesto zločina, jer bi onda sve što se dešavalo na prostoru bivše Jugoslavije trebalo da se zove genocid“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: