16.4 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

PSEUDOINTELEKTUALCI OPET IZNOSE BLJUVOTINE U JAVNOST: SANU traži masovnu vakcinaciju!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Sanu traži masovnu vakcinaciju

Beograd — Radna grupa Srpske akademije nauka i umetnosti koja je formirana sa ciljem praćenja pandemije kovid 19 traži masovnu vakcinaciju stanovništva.
Kako se navodi u saopštenju , vakcinacija je neophodna onom vakcinom koju odobri nadležna Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije.

sanu

Radna grupa smatra neophodnim da se stručno-naučna javnost Srbije, uključujući i samu SANU, spremi da na metodološki odgovarajući način ispita efikasnost i detaljno prati neželjene efekte vakcina na reprezentativnom uzorku vakcinisane populacije, navodi se u saopštenju.

- Advertisement -

U saopštenju se podseća i da je Radna grupa u višemesečnom intervalu davala i daje gledišta i preporuke koje nikada nisu bile namenjene samo članovima , već i široj javnosti, objavljujući ih na sajtu Akademije.

Za Članove:

Verujem da će intelektualci sačuvati svoj identitet kao izaslanici kulturnog razvoja i napretka i nastaviti da deluju u pravcu buđenja nade da nisu izgubljene sve šanse za ostvarenje humanije vizije budućnosti.“Naše doba jeste zapravo doba kritike kojoj se sve mora podrediti.“Kant

- Advertisement -

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti