SANU MULJANJE DESETI DEO: KOSTIĆ NASTAVLjA KUPOVINU GLASOVA ZA ZORANA KNEŽEVIĆA (FOTO)

Obavezno pročitajte

Vladimir Kostić, odlazeći predsednik SANU, nakon današnjeg sastanka u ambasadi Velike Britanije u Beogradu, nastavio je sa zakulisnim aktivnostima na planu lobiranja za, najblaže rečeno, kontraverznog akademika Zorana Kneževića.

U tom smislu, u cilju obezbeđivanja novih glasova sistemom pritisaka i ucena, Kostić je večeras u jednom od beogradskih restorana održao sastanak sa akademicima Slobodanom Grubačićem i Vojislavom Lekovićem.

- Advertisement -

(Foto:Glas javnosti Večeras Kostić sa Lekovićem Grubačićem u jednom beogradskom restoranu)

Grubačiću, kojeg već duži niz godina Kostić ucenjuje njegovim neizborom u zvanje redovnog člana SANU, odlazeći predsednik Akademije, večeras mu je stavio u izgled da će ga unaprediti ukoliko u četvrtak bude glasao za Kneževića.

S druge strane, Kostić je na navedenom sastanku u uvijenoj formi prezentovao Lekoviću da su kubanski organi bezbednosti poslali neki sporni dosije, koji se odnosi na izvesni pornografski materijal koji se nalazi u Lekovićevom telefonskom aparatu. Inače, akademik Leković je veliki poštovalac lika i dela odlazećeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Srbijo i narode srpski, da li zaslužuješ ovakvu Srpsku akademiju nauka i umetnosti?


(Foto:Glas javnosti Večeras Kostić sa Lekovićem Grubačićem u jednom beogradskom restoranu)

Ostavite komentar

Najnovije objave

Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača

Vladimir Đukanović, poslanik iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, otkrio je na koji način se upoznao sa predsednikom države...

Još priča na sličnu temu