4.3 C
Belgrade
petak, 3 decembra, 2021

PATRIOTSKA AMERIKA UZ SANDULOVIĆA: Samo njega priznaju za opozicionara u Srbiji!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nikola Sandulović predsednik Republikanske stranke Srbije i predsednik Unije republikanaca Balkana je u svom novom saopštenju za javnost dobro uzdrmao čitav region.

Ovoga puta je izneo jasne dokaze o tome šta se na Balkanu dešava i o tome da dobija podršku od matice Republikanske Stranke u Americi.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

- Advertisement -

VAŽNO !!! DELITE OVO SVI, SRBIJA TREBA DA ZNA!!!POŠTOVANI GRADJANI SRBIJE!!!Zamolio bih Vas da pažljivo pročitate tekst koji je juče objavljen u Americi (link ispod), o mojoj ulozi raskrinkavanja zla u Srbiji i njenog spašavanja!

IZVOR informacija ovog teksta su bili PENTAGON i DIREKTOR NACIONALNE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE USA G.JOHN RATCLIFF. To je gospodin koji će u petak 18.12.2020.dostaviti Americi i celom svetu DOKAZ O KRADJI IZBORA U AMERICI PREKO DOMINION SOFTVERA.On je taj koji je izvršio forenziku i napravio po tome izveštaj o očiglednoj kradji glasova g. DONALD TRAMPA!Iz pročitanog teksta NEDVOSMISLENO možete zaključiti sa kojim zadatkom je postavljen ALEKSANDAR VUČIČ od duboke države i šta sam ja sve doživeo i preživeo u POKUŠAJU SPAŠAVANJA UNAPRED PRODANE SRBIJE SA JASNIM PLANOM NJENOG UNIŠTENJA OD STRANE ALEKSANDRA VUČIĆA I DUBOKE DRŽAVE !

Iz ovog eksluzivnog teksta, možete zaključiti moju ulogu u borbi protiv zla koje je savladalo Srbiju I KO JE PRAVI PATRIOTA KOJI JE SVOJ ŽIVOT ZALOŽIO ZA SVE VAS, ZA NAŠU SRBIJU!Toliko o tome koliko sam nebitan u USA, nepoznat u Republikanskim krugovima, nepoznat u samom Državnom vrhu Amerike, nebitan politički element u Srbiji, čovek bez podrške, čovek bez veza ,čovek bez poštovanja u ozbiljnim Svetskim političko-bezbedonosnim krugovima i ČOVEK KOJI LAŽE PRIČAJUĆI GLUPOSTI!To su priče o meni koje idu iz kuhinje ALEKSANDRA VUČIĆA, SOROŠEVE PLAĆENE OPOZICIJE, I OSTALIH KRIMINOGENIH KRUGOVA VEZANIH ZA SNS!A prava istina je u ovom tekstu!!!!

- Advertisement -

Pozivam i ove Soroševe plaćeničke medije RAZOTKRIVANJE.BA, ISTINOMER, FAKTOGRAF I CINS DA SAD STAVE PONOVO NA OVAJ TEKST NJIHOVU ZABRANU , PROGLASIVŠI GA DA JE LAŽ I NEISTINIT!Postavio sam ispod i kompletan prevod teksta za one koji ne znaju engleski.https://www.richtvx.com/nikola-sandulovic-was-right…/NIKOLA SANDULOVIĆ JE BIO U PRAVU : ALEKSANDAR VUČIĆ JE U SARADNJI SA DJAVOLOM!NEW YORK (RichTVX.com) – Filmski snimak prikazuje veliku sobu punu muškaraca u tamnim odelima sa maskama, kada su se čelnici Duboke države prošle nedelje okupili na samitu u New Yorku, – spremni da proglase pobedu nad svetom kroz pandemiju COVID-19 – što je demokratska izborna strategija – uključujući glavni cilj brisanje Srbije s mape sveta.

Shvatamo da se vrednosti duboke države nisu promenile. Ovaj misteriozni deo priče zahteva mnogo dublji tretman, jer Duboka država kao savez veleizdajničkih komunista i pobunjenih kulturnih marksista, uključujući demokratske Duboke države i globalističke ko-zaverenike NWO-a, ima cilj ne samo smanjenja rasta globalne populacije već i rezanje Srbije (a kasnije i Rusije) na komade. Odabir pravih partnera i osiguranje uspešnog zajedničkog delovanja su osnovni preduslov.

Duboka država našla je savršenog partnera u aktuelnom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a činjenica je i da je to ista ona Duboka država koja je vodila bombardovanje nad Jugoslavijom.

NATO BOMBARDOVANJE Jugoslavije bila je vojna operacija Severnoatlantskog pakta (NATO) protiv Savezne Republike Jugoslavije, tokom rata na Kosovu. Vazdušni napadi trajali su od 24. marta 1999. do 10. juna 1999. Službeni NATO-ov operativni kodni naziv bio je „Operacija savezničkih snaga“, dok su je Sjedinjene Države nazvali „Operacija Plemeniti nakovanj“; u Jugoslaviji je operacija pogrešno nazvana „Milosrdni anđeo“ kao rezultat nesporazuma ili pogrešnog prevoda.Distopijsko veliko resetovanje: Ne posedujte ništa i budite sretni Veliko resetovanje podrazumeva transformaciju društva koja rezultira trajnim ograničenjima osnovnih sloboda i masovnim nadzorom.

„Svaka država, od Sjedinjenih Država do Kine, mora učestvovati, a svaka industrija, od nafte i plina do tehnologije, mora se transformirati“, napisao je Klaus Schwab, osnivač i izvršni predsednik Svetskog ekonomskog foruma, u članku objavljenom na Web stranica WEF-a. Svetski ekonomski forum (WEF), sa sedištem u Colognyju, Ženevski kanton, Švajcarska, međunarodna je nevladina organizacija, osnovana 1971. Misija WEF-a navodi se kao „posvećena poboljšanju stanja u svetu angažovanjem poslovnih, političkih, akademskih i drugih lidera društva da oblikuju globalne, regionalne i industrijske programe“.

WEF je domaćin godišnjeg sastanka krajem januara u Davosu, planinskom odmaralištu u Graubündenu, u Švajcarskoj oblasti istočnih Alpa. Sastanak okuplja oko 3.000 poslovnih lidera, međunarodnih političkih lidera, ekonomista, poznatih osoba i novinara tokom pet dana kako bi raspravljali o globalnim pitanjima, tokom 500 sesija. „Ukratko, potreban nam je “ Veliki Reset „.

UPOZORENJE O SCENARIU NOČNE MORE STIGLO JE OD NIKOLE SANDULOVIĆA U intervjuu za Rich TVX News, Nikola Sandulović, predsednik Republikanske stranke u Srbiji, upozorio je da Kina, Duboka država i njihov marioneta Aleksandar Vučić predstavljaju scenarij noćne more za građanske slobode i razgovarao sa zabrinutošću o ulozi Aleksandra Vučića. Posle žalbe kineske tajne policije, Nikolu Sandulovića Vučićev režim zverski je uhapsio i otrovao nervnim gasom u zatvorskoj ćeliji. Nikola Sandulović postao je de facto (međunarodni) glas opozicionog pokreta u Srbiji. Srbija je zemlja bez izlaza na more koja se nalazi na razmeđi srednje i jugoistočne Europe u južnoj Panonskoj nizini i centralnom Balkanu.

Graniči sa Mađarskom na severu, Rumunijom na seeveroistoku, Bugarskom na jugoistoku, Sjevernom Makedonijom na jugu, Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom na zapadu i Crnom Gorom na jugozapadu. Zemlja polaže pravo na granicu s Albanijom kroz spornu teritoriju Kosova.

Populacija Srbije broji približno sedam miliona. Glavni grad, Beograd, svrstava se među najveće i najstarije gradove u jugoistočnoj Europi.Međunarodna kriminalna zavera protiv Srbije – izdaja kao taktika rata. Krvavi sukob na Balkanu uključivao je izdaju kao taktiku rata. Kao i u mnogim ratovima tokom istorije, među masakrima i drugim zverstvima, sistemska izdaja je korištena kao strategija. Izdajstvo korišteno kao oruđe rata sada se shvatalo, ne samo kao lična tragedija, već kao i uvijek kao sigurnosno pitanje.

Istovremeno, u američkim diplomatskim i vojnim krugovima rasla je rasprava o tome da li po prvi put ikada Deep State ne mora da brine o nehumanosti Aleksandra Vučića i opštem javnom teroru ludila nad Srbijom što njega čini vrhunskom marionetom današnjiceJugoslavenski ratovi bili su niz odvojenih, ali povezanih etničkih sukoba, ratova za nezavisnost i pobuna vođenih u bivšoj Jugoslaviji od 1991. do 2001., što je dovelo do raspada jugoslovenske države 1992. godine.

Njene su sastavne republike proglasile nezavisnost uprkos nerešenim napetostima između etničkih manjina u novim zemljama.BRISANJE SRBIJE SA KARTEDanas se Duboka država prolazi kroz značajnu adaptaciju koja podrazumeva neke moćne lekcije naučene iz mračnih operacija u proteklih 30 godina.

Prvo, ključno je imati prave partnere koji će služiti zajedno s globalističkom kabalom Novog svetskog poretka. Drugo, raznolikost u sastavu kabale nije ograničena samo na nacionalnost; ludilo je takođe ključna komponenta – utvrđivanje i održavanje dominacije nad mislima i lojalnosti pojedinaca, oficira, biroa I masa i sprovođenje osvajanja Srbije (i Rusije), neprijateljske nacije (država) Duboke države.

Cilj Duboke države je razbiti Srbiju na mnogo malih mini država i od Srba učiniti malu manjinu bez matične države. Aleksandar Vučić je voljni pomagač Duboke države da se približi tom cilju, te ga stoga treba smatrati jednom od najvećih Juda u istoriji. Isti je Aleksandar Vučić pomogao Miloradu Dodiku prikrivajući ubistvo studenta Davida Dragičevića, 21-godišnjaka, iz Banja Luke, Bosna i Hercegovina.Komunistička Kineska Deep State želi zameniti Sjedinjene Države kao gospodara sveta.Sjedinjene Države se prilagođavaju uključujući važne lekcije.

Pa šta se još može učiniti? “Sjedinjene Države rade puno. Ali trebamo učiniti više, posebno kada je reč o Dubokoj državi i Kini ”, rekao je jedan izvor iz Pentagona za Rich TVX News.Direktor Nacionalne obavještajne službe John Ratcliffe otkrio je da „komunistička kineska vlada (kojom upravlja Deep State) koristi ucene, primanje mita i tajne operacije kako bi uticala na zakonodavce na brdu Capitol kao deo širokog napora da utiče na kreiranje politike“ – Upozorio je da „komunistička Kina želi zameniti Sjedinjene Države kao gospodara sveta i ona sada predstavlja najveću pretnju Washingtonu ikada.“https://www.richtvx.com/nikola-sandulovic-was-right…/

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti