29.8 C
Belgrade
ponedeljak, 26 jula, 2021

HAJKA NA SANDULOVIĆA I REPUBLIKANCE: Napadaju njega i porodicu, MEDIJI SRAMNO ĆUTE

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Republikanske stranke Srbije, i predsednik Unije republikanaca na Balkanu, gospodin Nikola Sandulović u svom najnovijem saopštenju za javnost izneo je podatke o pojedincima koji mu prete, i pokušavaju da ugroze bezbednost njega, i njegove porodice, a sve iz jednog razloga, zato što veoma uspešno zatire put balkanskom diktatoru, ludom šeširdžiji Aleksandru Vučiću i njegovom UDBAŠKO komunističkom kartelu.

Saopštenje gospodina Sandulovića kao i ekskluzivne fotografije prenosimo u celosti, dok drugi slobodni i nezavisni mediji, besramno i besprizorno ćute.

Poštovani gradjani Srbije i Regiona, dragi moji Republikanci i simpatizeri. Svedoci ste dvogodišnjeg napada na mene, moju porodicu i Republikansku stranku od izvesne osobe na FB poznate pod skrivenim imenom EDMONDD MODI HOASELLS!Sa tim u vezi sam bio prinudjen da angažujem obaveštajne i sigurnosne službe Republikanske stranke i došli smo do odredjenih saznanja. Ko je ta osoba?

- Advertisement -

Radi se o RAJKU SVRDLINU koji je zadnjih 13 godina nastanjen u Nemačkoj, mesto Nürnberg, kao socijalni slučaj. Da bi Vi upotpunili sliku koji je razlog takvih bolesnih lažnih optužbi o meni, ko stoji iza njega, i o kakvom se čoveku( ako može tako da se TO nazove)radi, daću Vam operativne podatke o njemu, za koga radi i ko je zapravo on. Objaviću sada samo mali deo izveštaja o njemu, njegovim kontaktima i saradnji…

RAJKO SVRDLIN je osoba sa BIPOLARNIM POREMEĆAJEM, umišljeni saradnik a ne SLUŽBENIK RDB od 90′ godina . Bio je saradnički vezan za Centar RDB u Novom Sadu gde mu je Popivoda bio veza. Bio je na Interpolovoj poternici od 2010 do 2016 g. Da bi imali pravu sliku o ovom bolesniku objaviću kako je izgledao jedan od sastanaka njega i radnika BIA PO ČIJOJ DIREKTIVI I IZNOSI BOLESNE LAŽI O MENI.Sada ćete i vi iz BIA da vidite kako radi prava služba.

ZEMLJA: NEMAČKA

- Advertisement -

MESTO : LÔRRACH,BAHNHOF PLATZ

GODINA: 2012

MESEC I DATUM: OKTOBAR 13.VREME

SASTANKA:13H 45MIN

PRISUTNI NA SASTANKU:

GORAN STANKOVIĆ BIA( Mladenovac) SAŠA STANIĆ BIA( Arandjelovac) RAJKO SVRDLIN

Na slici ispod su oba operativca BIA. Prvi sa leva Stanić.Dvojica operativaca BIA su došla na sastanak iz Basela, džipom Reng Rover, dok je RAJKO SVRDLIN došao iz Nûrnberga preko Ulma i Singen-a vozom 3.klase. Sastanak je završen u 16 h na kom je Rajko Svrdlin dao LAŽNE informacije o aktivnostima Hrvatske službe koje su takve bile prenesene u Beograd.

Veza ova dva operativca BIA i Rajka Svrdlina je bio Dragan Markoni.Na kraju sastanka RAJKO SVRDLIN TRAŽI NOVAC OD OPERATIVACA BIA ZA TROŠKOVE I INFORMACIJE našta mu se operativac BIA Stanković obraća sledećim rečima : “ Rodjo, dodješ nam još 2700€ …

alt="NIKOLA SANDULOVIĆ"
Nikola Sandulović

Vidi da to rešiš kroz posao ili uskoro dolazim po keš.Novac nije moj privatni“Nakon toga Rajko Svrdlin seda na voz i vraća se za Nûrnberg.Ovo je samo mali deo dobijenih informacija o Rajku Svrdlinu i njegovoj saradnji sa BIA koju je on javnosti pogrešno predstavio, kao i sebe samog. U sledećoj objavi ću postaviti odakle se dotični javlja, gde živi i PRIJAVE KOJE SMO PODNELI POLICIJI U NEMAČKOJ ZBOG NJEGOVIH LAŽI I KLEVETA Naterali su me sa svojim bolesnim lažima o meni da se bavim sa njima i sada se bavim!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti