1.1 C
Belgrade
utorak, 7 decembra, 2021

SANDULOVIĆ ZAGRMEO: Stojim narodu na usluzi da odbrani ljudska prava! Vučiću, dosta je bilo reketiranja!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Sandulović uz srpski narod

Predsednik Republikanske stranke Srbije, Nikola Sandulović, među svojim simpatizerima sve češće nazivan i srpski Donald Tramp sve žešće kritikuje vlast i staje u odbranu nemoćnog naroda.

O čemu se zapravo radi?

Naime, ovog puta se žestoko usprotivio udaranju poreza frilenserima, gastarbajterima i svima koji su deo Vučićevog reketaškog plana.

- Advertisement -

Objavu Nikole Sandulovića prenosimo u celosti.

ALEKSANDRE VUČIĆU, DALJE SVOJE LOPOVSKE ŠAPE OD DIJASPORE! DOSTA JE BILO TVOG REKETIRANJA SVIH NAS!Poštovani gradjani Srbije koji radite i trenutno živite u inostranstvu!Republikanska stranka Srbije na čelu sa mnom, neće dozvoliti da Vas kriminalac ALEKSANDAR VUČIĆ i njegova banda na vlasti ponovo opljačkaju pomoću donošenja PROTIV USTAVNOG ZAKONA O OPOREZOVANJU VAŠE PLATE KOJU ZARADJUJETE U INOSTRANSTVU I ZA KOJU STE VEĆ PLATILI I PLAĆATE POREZ!

sandulović,

Stojim vam na usluzi, kako političkoj tako i ljudskoj, da stanem u zaštitu vaših USTAVOM ZAGARANTOVANIM PRAVIMA!Zbog tebe JE OLOŠU ALEKSANDRE VUČIĆU pobeglo iz Srbije preko 400. 000 GLADNIH ljudi da bi imali DOSTOJANSTEN i NORMALAN ŽIVOT, i nećeš im se večito ti mešati u život uništavajući im ono malo što su SVOJIM TRUDOM I RADOM STEKLI, A NE POKRALI KAO ŠTO SI TI CELOG SVOG ŽIVOTA RADIO I RADIŠ OLOŠU JEDAN! Ni jedan dinar nemojte tom lopovu i kriminalcu da date!Ne dozvolite da vas reketira neko zbog koga ste napustili svoju zemlju, svoj dom i svoje najmilije!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti