SANDULOVIĆ ZAGRMEO: Stojim narodu na usluzi da odbrani ljudska prava! Vučiću, dosta je bilo reketiranja!

Obavezno pročitajte

Sandulović uz srpski narod

Predsednik Republikanske stranke Srbije, Nikola Sandulović, među svojim simpatizerima sve češće nazivan i srpski Donald Tramp sve žešće kritikuje vlast i staje u odbranu nemoćnog naroda.

O čemu se zapravo radi?

Naime, ovog puta se žestoko usprotivio udaranju poreza frilenserima, gastarbajterima i svima koji su deo Vučićevog reketaškog plana.

- Advertisement -

Objavu Nikole Sandulovića prenosimo u celosti.

ALEKSANDRE VUČIĆU, DALJE SVOJE LOPOVSKE ŠAPE OD DIJASPORE! DOSTA JE BILO TVOG REKETIRANJA SVIH NAS!Poštovani gradjani Srbije koji radite i trenutno živite u inostranstvu!Republikanska stranka Srbije na čelu sa mnom, neće dozvoliti da Vas kriminalac ALEKSANDAR VUČIĆ i njegova banda na vlasti ponovo opljačkaju pomoću donošenja PROTIV USTAVNOG ZAKONA O OPOREZOVANJU VAŠE PLATE KOJU ZARADJUJETE U INOSTRANSTVU I ZA KOJU STE VEĆ PLATILI I PLAĆATE POREZ!

sandulović,

Stojim vam na usluzi, kako političkoj tako i ljudskoj, da stanem u zaštitu vaših USTAVOM ZAGARANTOVANIM PRAVIMA!Zbog tebe JE OLOŠU ALEKSANDRE VUČIĆU pobeglo iz Srbije preko 400. 000 GLADNIH ljudi da bi imali DOSTOJANSTEN i NORMALAN ŽIVOT, i nećeš im se večito ti mešati u život uništavajući im ono malo što su SVOJIM TRUDOM I RADOM STEKLI, A NE POKRALI KAO ŠTO SI TI CELOG SVOG ŽIVOTA RADIO I RADIŠ OLOŠU JEDAN! Ni jedan dinar nemojte tom lopovu i kriminalcu da date!Ne dozvolite da vas reketira neko zbog koga ste napustili svoju zemlju, svoj dom i svoje najmilije!

Ostavite komentar

Najnovije objave

IGRA JE GOTOVA! BORELJ I ESKOBAR DEMANTOVALI VUČIĆA: Sporazum o Kosovu je OBAVEZUJUĆI i BEZ njegovog POTPISA!

Nije prošlo ni 24 sata od sastanka u Ohridu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao je da ubedi javnost...

Još priča na sličnu temu