26.3 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

SANDULOVIĆ: Vučiću, gotovo je, NAROD TE MRZI! Ovo je kraj za tebe!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nikola Sandulović o pljačkama, vlasti, opoziciji i odlasku Vučića u zatvor

Predsednik Republikanske stranke Srbije i predsednik Unije republikanaca Balkana, gospodin Nikola Sandulović je izdao saopštenje za javnost koje je obradovalo mnoge građane Srbije.

Naime, o čemu se zapravo radi? Predsednik republikanaca je uputio oštre kritike na račun Aleksandra Vučića, obećao mu zatvor. Ali kritike nisu izostale ni na račun politički korektne opozicije i time dao do znanja da takzovana opozicija zapravo sarađuje sa vlašću.

Saopštenje Nikole Sandulovića prenosimo u celosti.

- Advertisement -

ALEKSANDRE VUČIĆU! Kako te LOPOVE nije sramota da javno govoriš na tvojim televizijama kako ćeš izgubiti sledeće izbore zato što će te OPOZICIJA POKRASTI?!Koja opozicija, TVOJA?!Kako će neko pokrasti izbore u Srbiji LOPOVE jedan kada si nam godinama ispirao mozgove da u Srbiji ne mogu da se pokradu izbori, dok si nas u isto vreme krao otvoreno i smejao nam se svima u lice?!

Ne postoji veći LOPOV od tebe koji bi tebi BILO ŠTA UKRAO A KAMOLI IZBORE!Može samo da se desi da ćeš TI LOPOVE POKRASTI PONOVO IZBORE za TVOJU OPOZICIJU koja bi te u dogovoru sa tobom sačuvala od progona Republikanaca Srbije i sigurnog zatvora!Ne kukaš ti sada bez razloga i pravdaš se narodu da ćeš zbog kradje izbora izgubiti vlast, nego ZNAŠ da su te svi šutnuli i da neće više niko da stane iza tvoje sledeće kradje izbora!

TO JE KRAJ ZA TEBE, ODLAZIŠ SA VLASTI I IDEŠ U ZATVOR!

- Advertisement -

Znaš ti LOPOVE I TIRANINE da te narod Srbije otvoreno mrzi, pljuje i jedva čekaju da ti SVI vide ledja!To je prava istina LOPOVE bolesni, a ne tvoja unapred smišljena laž o kradji izbora zbog koje ćeš ti izgubiti vlast. Gde nestadoše za par meseci 2.000.000. tvojih osvojenih glasova u Srbiji i istorijska pobeda ikada?!NEĆE TE NAROD SRBIJE, MRZE TE! PROKLINJU TE! PSUJU TE!Nema više kradja izbora u Srbiji LOPOVE..završio si svoj zadnji lopovluk na izborima u Americi!Ideš u Hag i ideš u Američki zatvor, to ti ja obećavam jer ću te lično isporučiti čim stupim na vlast!

Nikola Sandulović

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

  1. Kraj za Lopova Diktatora Vucica na vlast dolazi Posten pametan skolovan G-Nikola Sandulovic da spasava Srbiju i Narod

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: