2.6 C
Belgrade
utorak, 30 novembra, 2021

SANDULOVIĆ U BORBI ZA SRPSKI NAROD I SLOBODU: Šećeru, vidimo se na federalnom sudu USA!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik republikanske stranke u Srbiji Nikola Sandulović izdao je najnovije saopštenje za javnost. Prenosimo ga u celosti.

Gospodin Sandulović je izjavio sledeće:

OBAVEŠTENJE ZA SRPSKU, SVETSKU I AMERIČKU JAVNOST!DA RAZJASNIMO NEKOLIKO BITNIH STVARI I ČINJENICA!ALEKSANDRE VUČIĆU, nije ti prošla tvoja gluma glupog klovna koju si igrao praveći se da si sretan dok si sedeo na maloj stolici ispred Trampa i bio životno ponižen do kraja svog bednog života. Nije prošla ni tvoja gluma veseljaka zbog dobijenog penkala i ključa SUVENIRA Bele Kuće, jer si znao koliko si bio ponižen pred celim Svetom.

- Advertisement -

Već TADA SI UVELIKO UČESTVOVAO u pripremama za kradju glasova g.Donalda Trampa i zajedno si sa mnogima finansirao nezapamčenu kradju izbora u USA samo da bi se osvetio i zadovoljio svoj bolesni ego.Svima je već odavno poznata tvoja povezanost sa KLANOM KLINTONOVIH prevaranata i lopova koji su uz kradju glasova GODINAMA UNAZAD dovodili takve kao što si TI širom Sveta NA VLAST! KRADJOM I SVOJIM KRIMINALNIM I LAŽLJIVIM MEDIJIMA KOJI SU VAS PROGLAŠAVALI POBEDNICIMA I PREDSEDNICIMA DRŽAVA !

Ovim razotkrivanjem učešća Srbije u izbornoj kradji u USA je samo potvrda mojih izjava da si ISTOM KRADJOM I LAŽIMA KORUMPIRANIH MEDIJA U SRBIJI nezasluženo OTEO VLAST i sebe samoproglasio za VLADARA Srbije 2016. I 2020g! Hoću da ZNAŠ da sam se stavio na raspolaganje svim istražnim organima u USA i spreman sam da JAVNO SVEDOČIM o istom principu kradje koju si izvršio još 2016g kada si pomoću ISTOG SOFTVERA DOBIJENOG OD ANGELE MERKEL, POKRAO 168.000.REPUBLIKANSKIH GLASOVA U SRBIJI I RAPODELIO IH SVOJOJ OPOZICIJI, NARAVNO UZ BLAGOSLOV TADAŠNJEG KORUMPIRANOG DEMOKRATSKOG AMBASADORA USA U BEOGRADU KAJL SKOTA!

- Advertisement -

Već sam kontaktirao g Sidni Pauel (Sidney Powell) i stavio se na raspolaganje istražnim i pravosudnim organima u USA da svedočim sa SVIM ORIGINALNIM SPISIMA PARLAMENTARNIH IZBORA U SRBIJI 2016g I NA KOJI NAČIN JE SPROVEDENA KRADJA UZ POMOĆ MILADINA KOVAČEVIĆA(RZS) DEJANA DJURDJEVIĆA(RIK), SAŠE JANKOVIĆA( zaštitnika gradjana), UPRAVNOG SUDA I USTAVNOG SUDA ! POSEDUJEM SVU MOGUĆU DOKUMENTACIJU I PREPISKU SA SVIM NAVEDENIM UĆESNICIMA U KRADJI PARLAMENTARNIH IZBORA 2016g U SRBIJI KAO I IZJAVU PLAĆENOG KORUMPIRANOG SUDIJU POJEDINCA IZ STRAZBURA , A MORALO JE DA SUDI VEĆE TROJICE ILI PETORICE!!!!

VIDIMO SE ŠEĆERU OVOGA PUTA U PRAVOM FEDERALNOM SUDU U USA, A NE U TVOJIM KORUMPIRANIM I KRIMINALNIM DRŽAVNIM ORGANIZACIJAMA U SRBIJI!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti