CENZURA ZA SRPSKOG TRAMPA: Sandulović protiv okova globalizma

0
3104
alt=

Sandulović u borbi protiv globalizma

Svedoci smo da u čitavom svetu mediji više nisu slobodni, izuzetak nije ni naša Srbija.

Ipak, osoba koja je posebno privukla pažnju na sebe svojim patriotskim gestovima i racionalnim razmišljanjima je Nikola Sandulović, predsednik i osnivač Repbulikanske stranke Srbije, koji sebe ne smatra najvažnijim u toj partiji.

Ne, ako obratite pažnju on ima veoma blisku interakciju sa svojim simpatizerima i članovima, što je danas, priznaćete zaista retkost.

Godinama je na udaru režimskih medija, ali i samog režima. Više puta smo bili svedoci nepravdi koja je učinjena njemu.

Šta je zapravo čudno u svemu ovome? Uprkos njegovoj enormnoj popularnosti, Sandulovića nema na mejnstrim medijima, da ne spominjemo one sa nacionalnom frekvencijom.

Na meti je vlasti, na meti je opozicije. Opozicije pod znacima navoda.

Zaključak?

Iz toga možemo zaključiti samo jedno. Da je Sandulović zaista jedini istinski borac protiv globalizacije Srbije i borac protiv trenutnog režima.

Kao dokaz za to, je nedavno cenzurisanja njegova objava o tome da želi da uđe u prostoriju sa zaraženima i tako obesmisli tzv. pandemiju.

Republikanci u svetu smetaju nekome?

Cenzura Fejsbuka je odmah podvučena kao paralela sa onim što Tviter radi Donaldu Trampu.

Da li to republikanci udaraju tačno gde treba, pa smetaju nekome?

Osim pomenute cenzure, istaknućemo još neke od poslednjih akcija Nikole Sandulovića u kojima je pokušao da probudi narod, i ono što je novost, on uspeva u tome.

Budite muškarci

Pozvao je Srbe da urade ono zbog čega su njihovi preci i bili cenjeni kao ratnici, borci i patriote. Da ponovo budu muškarci. Da daju podršku nejači, ženi i deci kojima u okovima diktature treba potpora i sigurnost. Pogotovo u vreme pandemije straha i nesigurnosti koja im se uvukla pod kosti.

Briga za stanovništvo Srbije

Kao i svaki republikanac, tako i Nikola Sandulović ukazuje na anomalije u društvu, ali i one na nebu. Briga za zdravlje stanovništva našim političarima i nije baš jača strana. Ipak, on se istakao i u tome. Brine za stanovinštvo i upozorava na moguće posledice.

Neka padnu maske

Objava koja je uzdrmala društvene mreže je takođe povezana sa zdravljem građana, a to je objava o maskama, gde je ukazao na posledice nošenja maski posle izvesnog vremena.

Pretnje i ucene

Ništa novo kada je Sandulović u pitanju. Malo je glupo to reći, ali toliko puta mu je prećeno da se čovek već saživeo sa tim, te je i sam potpora svojim članovima i simpatizerima, koji u njemu vide oslonac i perspektivu za budućnost kada za to narod Srbije stvori uslove, ne drugi, ne niko spolja jer Republikanci brinu o suverinitetu svoje zemlje i ne žele Srbiju u kandžama Soroševaca.

Briga o ekologiji

Ljudi kažu da patriotizam nije kada čovek podigne tri prsta u vis, već kada se smeće baci u korpu za otpatke.

Sandulović u vidu podrške ljudima koji su branili svoje reke, takođe pokazuje na to da trebamo biti svesni prirode oko sebe, jer dve planete Zemlje za život nemamo. Ako uzmemo širu sliku, to nije briga za čitavu Srbiju, već za čitavi svet, što pokazuje da je on zaista pravi filantrop, a ne oni poput Bil Gejtsa koji mejnstrim mediji predstavljaju kao takve, a znamo šta se krije u pozadini.

Ko je i kroz šta je sve prošao Nikola Sandulović?

sandulović,

Na to će vam najbolje odgovoriti ispisani redovi i njegova komotna interakcija sa ljudima, pa čak i sa onima koji ga ne podržavaju, što je samo dokaz njegovih čistih namera i želje da Srbija postane republika. Prava republika, ne samo da joj ta imenica stoji u nazivu.

Kada ste videli političara čiji je Fejsbuk profil otvoren? Zapitajte se.

Ostavite komentar