25 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

SANDULOVIĆ POZVAO NAROD U FINALNI OBRAČUN: Zaustavimo ludog diktatora, spasimo Srbiju!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Republikanske stranke gospodin Nikola Sandulović na političkoj, ali i balkanskoj političkoj sceni poznat je kao žestok kritičar diktatorskih režima u čitavom svetu, ali pogotovo u Srbiji i svim sumnjivim radnjama koje režim SNS radi na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

Najnovije saopštenje Nikole Sandulovića za javnost u kojoj otkriva nove afere od strane Aleksandra Vučića prenosimo u celosti.

EKSLUZIVNO!ALEKSANDRE VUČUĆU!

- Advertisement -

DA LI JE TAČNO DA SI U ABU DABIU TAJNO PREGOVARAO SA KINEZIMA da PONOVO NJIHOVIM KRIMINALNIM NOVCEM zadužiš Srbiju za DODATNIH 3.500.000.000. $ a koje bi preko kineske firme CBRC CORPORATION oprao taj novac i ukrao kroz izmišljene projekte u Srbiji za otpadne vode, vodoprivredu, deponije i sve što ima veze sa opštinama u Srbiji i spada pod njihovu ingerenciju !!!T

ražim od Medjunarodne zajednice a POSEBNO od bezbedonosnih službi Amerike koje se bave pranjem novca, švercom narkotika i terorizmom, da obrate pažnju i adekvatno reaguju na ovu moju objavu.

Posebno to tražim od Amerike koja je objavila i postala svesna da je ALEKSANDAR VUČIĆ SA SVOJIM INTERNACIONALNIM KRIMINALOM I TESNOM SARADNJOM SA KINESKOM MAFIJOM I DRŽAVOM, OZNAČEN KAO KONSTANTNA OPASNOST PO NACIONALNU BEZBEDNOST AMERIKE!Šta mi tek gradjani Srbije trebamo da kažemo na svakodnevni kriminal koji LUDI DIKTATOR sa svojom kriminalnom grupom sprovodi u Srbiji i Regionu?!ZAUSTAVITE LUDOG DIKTATORA I KRIMINALCA! SPASITE SRBIJU!

- Advertisement -

Nikola Sandulović

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti