SANDULOVIĆ POMOGAO MALIŠANIMA, PA ZAGRMEO PROTIV LUDILA: Vučiću, ne možeš ništa sakriti OD MENE!

Obavezno pročitajte

Predsednik Republikanske stranke Srbije i predsednik Unije republikanaca Balkana Nikola Sandulović poslao je u etar snažnu poruku svim stanovnicima Srbije. Opet na strani obespravljenog naroda, opet u osinjak uprkos svim cenzurama koje doživljava.

Pre svega, pokazao se kao humanitarac i pomogao onima kojima je pomoć neophodna, a to su naši mališani.

POŠTOVANI GRADJANI SRBIJE! KAO ŠTO SAM I OBEĆAO, flasteri za decu LEPTIRE su upravo stigli iz Londona. Ovim putam obaveštavam sve roditelje čijoj deci su oni potrebni, da SVI dodju u nedelju 20.12.2020 g.u Beograd u Centralu Republikanske stranke, TAČNO U 14 H, da bih to PODELIO NA JEDNAKE DELOVE!ADRESA JE DRINIĆKA BR 1, SENJAK.NAPOMINJEM:Svi zainteresovani dodjite u ISTI DAN U ISTO VREME 14 h, GDE ĆU PAKETE OTVORITI PRED SVIMA I PODELITI NA JEDNAKE DELOVE!ŠERUJTE SVI DA MOGU DA VIDE ONI KOJIMA JE OVO POTREBNO!

- Advertisement -
alt="NIKOLA SANDULOVIĆ"

Posle humanosti, na red je došao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kao i uvek, Sandulović je hiruški precizno razotkrio sve manjkavosti i defektnosti ovog režima.

Saopštenje gospodina Nikole Sandulovića prenosimo u celosti.

ALEKSANDRE VUČIĆU, NE MOŽEŠ OD MENE NIŠTA VIŠE DA SAKRIJEŠ!KAO I UVEK DO SADA SAM BIO U PRAVU ZA SVE! TAKO I ZA MOJU IZJAVU DA IZBORI NEĆE BITI 2022 KAKO VAS JE ALEKSANDAR VUČIĆ PO KO ZNA KOJI PUT SLAGAO!Juče je SNS banda imala sastanak u JKP(čistoća) u Subotici i PONOVO su UCENJENIM ZAPOSLENIM RADNICIMA izdali DIREKTIVU da počnu odmah da sakupljaju SIGURNE glasove, tkzv KAPILARNE čitaj UCENJENE I POTPLAĆENE, i da se SVI PRIPREME za IZBORE na SVIM NIVOIMA. PREDSEDNIČKE, PARLAMENTARNE I LOKALNE!ZAŠTO SE OVO KRIJE OD SRPSKE JAVNOSTI ?!!

NOVA KRADJA IZBORA NA POMOLU?!Da li sam Vam unapred govorio i pisao da će izbori biti SLEDEĆE 2021g na proleće, najkasnije početkom jeseni?!BANDA SNS osovska, zajedno za najvećim kriminalcem ikada u Srbiji i Evropi ALEKSANDROM VUČIĆEM, ZNAJU DA IH NAROD MRZI SVE VIŠE SVAKIM SATOM NJIHOVE VLADAVINE, I OČAJNIČKI TRAŽE NOVE IZBORE DA BI SE SPASILI ZATVORA I DOVELI NA VLAST NJIHOVU LAŽNU OPOZICIJU KOJA ĆE IH ZAŠTITI PONOVO PO KO ZNA KOJI PUT! UVEK ISTA PRIČA SA ISTIM POLITIČKIM PREVARANTIMA A NAROD NESTAJE I SRBIJA UMIRE!ZAR NE VIDITE TO SVI POBOGU?!DA LI ĆEMO OPET TO DOZVOLITI I SAMI SEBI PRESUDITI OVOGA PUTA DO KRAJA?!

Nikola Sandulović

Ostavite komentar

Najnovije objave

MILOŠ VUČEVIĆ: Do 14 sati završićemo raspoređivanje jedinica, nadamo se političkom rešenju

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da će se do 14 časova završiti potpuno raspoređivanje formacija jedinica, u skladu...

Još priča na sličnu temu