REPUBLIKANCI DIGLI BUNU PROTIV RASKRINKAVANJA: Sandulović: 100 profila ću otvoriti, istinu nećete zabraniti!

Obavezno pročitajte

Predsednik Republikanske stranke Srbije Nikola Sandulović blokiran je na svom Fejsbuk nalogu zbog tzv. iznošenja netačnih informacija i lažnih vesti.

Poslednjih meseci, pogotovo pred izbore u Americi i tokom pandemije virusa, oni koji su zaduženi za istinu pojačali su svoje dejstvo na društvenim mrežama uklanjajući, po nekima uznemirujuće, po njima netačne informacije. Jedni od žrtava akcije su sigurno svi članovi Republikanske Stranke Srbije koje predvodi prvi među jednakima i koji stoji iza svakog od njih, u cilju da ih odbrani Nikola Sandulović.

sandulović,

Mi se trudimo da svojom objektivnošću, nepristrasnošću i novinarskom etikom ispratimo sve strane medalje, bez cenzure, što podrazumeva da i mi neretko budemo sankcionisani od strane ”fino strukuiranih monstruma” , kako bi to pesnik Branimir Štulić rekao.

Naime posle blokade predsednika Republikanske stranke, njegovi saborci i prijatelji su se digli šaljući jasne poruke pomenutom sajtu koje prenosimo u celosti i bez cenzure.

Na kraju se oglasio lično i predsednik republikanske stranke Nikola Sandulović, navodeći da će otvoriti i 100 profila ako treba, ali da će istina pobediti na kraju.

3 COMMENTS

 1. Kome smeta, tko se to boji arhitekta i vizionara Nikole Sandulovića?
  Šačici jada, Faktografu, Raskrinkavanju.ba?
  Koje su njihove kompetencije to me silno zanima?
  Sve ih jednog dana treba procesuirati.
  Za ovo zlo i cenzuru nikad viđenju u povijesti čovječanstva moraju odgovarati.
  Puna im usta odgovornosti, korektnosti a nigdje ničega od toga.
  Rekao bi veliki Njegoš: „Tko se topi za pjenu se lovi!“
  Šteta što nemamo Ustave kao Amerika.

  https://www.logicno.com/politika/poziv-trumpu-na-linkolnovu-suspenziju-ustava.html

  https://www.hop.com.hr/2020/10/07/sandulovic-je-jedini-politicar-u-regiji-koji-otvoreno-upozorava-da-je-krajnji-cilj-koronakrize-unistenje-covjecanstva/

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: