SAMO NAPRED, DOK SE NE POMLATE MEĐUSOBNO DO POSLEDNJEG: Odbornik Zavetnika udario naprednjaka (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Nemanja Zečević i Ognjen Zečević, sinovi narodnog poslanika Zorana Zečevića iz redova Zavetnika, pretili su i fizički napali odbornika Srpske napredne stranke, na sednici Skupštine opštine Aranđelovac, preneli su mediji, a o tome je izvestila i RTV Šumadija.

Nemanja Zečević i Ognjen Zečević, sinovi narodnog poslanika Zorana Zečevića iz redova Zavetnika, pretili su i fizički napali odbornika Srpske napredne stranke, na sednici Skupštine opštine Aranđelovac, javila je RTV Šumadija, a prenosi Danas.

- Advertisement -

Incident se dogodio tokom rasprava po drugoj tački dnevnog reda – Izrada izmene i dopune prostornog plana Opštine Aranđelovac, navodi se.

Na snimku se vidi koškanje, pritrčavanje i kako Nemanja Zečević, odbornik u lokalnoj skupštini, pritrčava i sa leđa šutira u leđa, pa udara pesnicom u glavu odbornika SNS Mikicu Vasića koji je potom pao.

Stranka Zavetnici u Aranđelovcu se nakon incidenta oglasila saopštenjem objavljenim na društvenim mrežama.

„Današnja 8. redovna sednica Skupštine opštine Aranđelovac je prekinuta zbog skandaloznih govora predsednika opštine Bojana Radović, narodnih poslanika SNS-a Milosava Milojević i Jelene Milivojević, odnosno zbog odbornika SNS-a Mikice Vasić koji je napravio incident a koji je dalje izazvao fizičku reakciju svih odbornika Skupštine“, tvrde Zavetnici u saopštenju.

Kako navode, takvo ponašanje govori o nepoštovanju građana.

„Kao opštinski odbor Srpske stranke Zavetnici i odbornici Skupštine smatramo da ovakvo ponašanje predsednika opštine, narodnih poslanika i odbornika Srpske napredne stranke govori u prilog tome koliko ne poštuju građane koji su ih glasali kao ni instituciju Skupštine opštine. Najoštrije osuđujemo izlive mržnje, manipulacije i lažnih optužbi pomenutih članova Srpske napredne stranke“, dodaje se i zaključuje da „ovakve nastupe i izazivanje fizičkih sukoba mogu imati samo oni koji se plaše da će za sve lopovluke i laži odgovarati, kako pred narodom tako i pred nadležnim organima“.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšen srpski ratni veteran na Jarinju, po ulasku na KiM mu se gubi svaki trag!

Sinoć nešto posle jedanaest časova na administrativnom prelazu Jarinje, pripadnici šiptarske policije uhapsili su srpskog borca, koji je vozilom...

Još priča na sličnu temu