ŠAKOTA: ,,Čujem se svaki dan sa Čovićem, nismo optimisti“!

Obavezno pročitajte

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da nije optimističan po pitanju nastavka regionalne ABA lige, kao i da bi u slučaju nastavka, mnogo toga bilo neregularno.

„Nismo baš optimisti da će se bilo koje takmičenje nastaviti. Svima je jasno da situacija nije nimalo laka. Niko ne može da kaže da će onog trenutka kada popuste mere, i kada krene neka komunikacija između zemalja, da će to sve funkcionisati kao pre. Daj Bože da se desi kao sa SARS-om, da nestane za sedam dana“ , rekao je Šakota za TV Arena sport.

- Advertisement -

Šakota je izjavio da se čuje svakodnevno sa predsednikom kluba Nebojšom Čovićem i da mu se čini da se liga neće odigrati do kraja.

„Šta god da se desi, ne smatram da će to da bude regularno, jer mnogo komponenata utiče na to da takmičenje ne bude ni približno kao u trenutku kada je prekinuto“, zaključio je Šakota.

ABA Liga prekinuta je zbog pandemije koronavirusa prekinuta kolo pred kraj regularnog dela sezone. Crvena zvezda je u trenutku prekida zauzimala treće mesto sa 14 pobeda i sedam poraza.

SourceRTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu