28.8 C
Belgrade
nedelja, 26 septembra, 2021

SADA MU SE SVETE: Nebojša Stefanović lično naredio hapšenja za Jovanjicu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nebojša Stefanović je lično naredio hapšenja za Jovanjicu i zato je u problemima“, rekao je advokat i član predsedništva Narodne stranke Borivoje Borović gostujući na televiziji Nova S.

Borović je objasnio da tužilaštvo ima obavezu po zakonu da se redovno obraća javnosti i da je informiše o stanju kriminala u zemlji.

– Mi taj slučaj nismo videli u Srbiji i ne vidim da je tužilaštvo da je obavestilo javnost u kom je stanju kriminal i krivični predmeti. Smatram da tužilaštvo ne radi svoj posao po Ustavu i zakonu. Uglavnom su prepustili političkim funkcionerima da sami vode istrage i zato svedočimo tome da predsednik i ministri ocenjuju dokaze i iznose detalje – rekao je on.

- Advertisement -

Komentarišući sukob između predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića, ministra odbrane i bivšeg prvog čoveka srpske policije, Borović je rekao da zna zbog čega je Stefanović, kako kaže, u problemima.Borivoje Borović FOTO: Printscreen/YouTubeBorivoje Borović FOTO: Printscreen/YouTube

– Ja imam informaciju da je lično odlučio da se pohapse neki ljudi za Jovanjicu i da je od tada upao u velike probleme – rekao je on.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti