SADA JE SVE JASNO: Na istom mestu Vučićevi i Đilasovci, obe partije su opozicija narodu, ŽELE DA GA PLJAČKAJU I TERORIŠU!

Obavezno pročitajte

Neverovatan prizor zabeležen je u prestonici – narod je konačno pokazao šta misli o vladavini Srpske napredne stranke i štandove naprednjaka ostavio potpuno praznim!

– Na levim štandovima je predsednik opštine Zemun, a na desnim štandovima ljudi koji se godinama na ulici bore da se u Beogradu pristojno živi. Moguće je – napisao je Marko Dimić iz Stranke slobode i pravde uz fotografiju.

U ovoj slici jasno se vidi raspoloženje Beograđana, ali i naroda kome je dosta bahate naprednjačke vladavine. Tako je prizor koji je do sada bio nemoguć postao stvaran, SNS štandovi su ostali prazni dok su se građani interesovali za štandove opozicionih stranki pored.

A ono što se takođe vidi je da obe stranke imaju interes, a to je da kradu i žive na grbači siromašnog naroda jer se gorivo, vozači i sekretarice neće platiti sami od sebe.

Naprednjačkim botovima u belim kabanicama nije prišao niko, što najbolje ilustruje da su strahovi SNS-a da će izgubiti izbore u Beogradu, ali i ostatku Srbije opravdani.

Da li se vreme promena bliži? 

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu