27.8 C
Belgrade
nedelja, 26 juna, 2022

SAD ĆE I DA NAS UBIJAJU: Evo kako je naprednjak pokosio čoveka na protestu! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Današnje blokade širom Srbije obeležili su incidenti u više mesta. Tokom blokade u Preljini umalo nije došlo do tuče, na auto-putu kod Sava centra automobil je krenuo na narod, a u Šapcu je zabeležen najveći incident, kada je jedan vozač svojim „audijem“ s leđa pokosio učesnika blokade koji je završio na asfaltu.

Mi smo stajali na blokadi, a taj čovek je pokazivao znake nervoze. Psovao nas je i pokušao je nasilno da prođe. Kada smo propustili jednu gospođu sa malim detetom, on je krenuo za njom, a ja sam u tom trenutku bio njemu okrenut leđima. Udario me je autom i nije se zaustavio. Nosio me je na automobilu jedno petnaestak metara – rekao je povređeni čovek Dušan Tufegdžić. 

– On nije pokazao ambiciju da stane, nosio me petneast metara, i u trenutku kada je zakočio, ja sam pao sa haube. Onda sam verovatno povredio donji deo kičme. Nisu povrede strašne, strašno je to što je on uradio građanima koji su mirno protestovali i pravili blokadu – dodaje on.

- Advertisement -


Tufegdžić je napomenuo da je vozač koji ga je udario član SNS-a. Očito da su naprednjaci počeli da rade sve što im padne na pamet, pa i da gaze političke neistomišljenike svojim skupocenim automobilima. A kakva nam je država svedoči i to da policija u civilu koja je bila na licu mesta nije reagovala, već se, kako ističu očevici, smejala.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti