RTS UKIDA: Kultna emisija “Balkanskom ulicom“ se više ne emituje

Obavezno pročitajte

RTS prestaje sa emitovanjem emisije Balkanskom Ulicom, a tim povodom se oglasila i njena autorka Vesna Dedić.

Vesna Dedić se obratila svim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i zahvalila onima koji su verno pratili njen rad i otkrila da neće biti prikazana specijalna emisija koja je trebalo da obeleži 18 godina postojanja „Balkanskom ulicom“.

- Advertisement -

„Emisija `Balkanskom ulicom` počela je da se emituje na Badnji dan pre 18 TV sezona. Danas je trebalo uživo u specijalnom izdanju emisije povodom punoletstva da se zahvalim svim gostima na poverenju i iskrenosti i gledaocima nekoliko generacijia na ljubavi i pažnji. Specijalna emisija nije snimljena jer mi je sredinom decembra saopšteno da 5. januara emisija nije uvrštena u programsku šemu. To ne umanjuje moj ponos što je više od 500 najvećih imena umetnosti, sporta, medicine itd. ispričalo svoju životnu priču gledaocima kojima je ta priča značila. Već četiri godine skraćena na pola sata i sa promenljivim terminom emitovanja emisija `Balkanskom ulicom` je zahvaljujući iskrenim gostima i armiji vernih gledalaca ipak živa i čeka `zlatni dan`. Hvala najvećim imenima istorije duha ovih prostora što su bili gosti vaših domova nedeljom“, napisala je Vesna na Instagram profilu.

Podsećanja radi, mediji su prethodnih dana pisali da je emisija autorke i voditeljke Vesne Dedić „Balkanskom ulicom“ više neće biti deo RTS.

Sourceinstagram

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu