31.9 C
Belgrade
ponedeljak, 26 jula, 2021

RTS SE SE OSVETIO VUČIĆU: Ponizili ga, hteo da ide da se obračuna sa novinarima, očuh Anđelko mu dao lek, bio sa njim celu noć!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ko kaže da Dragana Đilasa nema na Radio-televiziji Srbije (RTS), pitaju se komentatori na društvenim mrežama. Čak nekoliko puta lider Stranke slobode i pravde, najveća nesanica Aleksandra Vučića, bio je u kadru prenosa iz Valensije.

– Šta priča Dragan Đilas da ga nema na RTS? Ko ga je snimio, od sutra verovatno ostaje bez posla. Budući košarkaški trener Aleksandar Vučić, doživljava nervni slom. I sad još jednom, od srca čestitke košarkašicama. Impresivna završnica – napisao je na Tviteru kolumnista Marko Marjanović.

Prisustvo Đilasa u Valensiji izazvalo je nervozu i frustriranost Aleksandra Vučića i njemu bliskih medija.

- Advertisement -

Na društvenim mrežama komentatori konstatuju kako je Vučić besan što je upravo Đilas slavio uspeh košarkašica dok je on sedeo u Beogradu. A kao šlag na tortu još je prikazan i snimak “okršaja” sa Vukom Jeremićem, gde se javnost uverila kolika je Vučić kukavica.

Ipak, treba priznati da je RTS preuzimao prenos španske televizije, ali je mogao pustiti reklame, kažu komentatori, koji strahuju da će neko na RTS ipak odgovarati zbog ovog “grubog propusta”.

Već sa nestrpljenjem očekujemo naslovnu stranu Informera da je Đilas platio 619 miliona španskoj televiziji da ga ukadrira kako bi destabilizovao Srbiju koja ide u svetlu budućnost sa vrhovnim komandantom Aleksandrom Vučićem.

- Advertisement -

Podsetimo, Đilas, koji je najtrofejniji predsednik Košarkaškog saveza od njenog postanka, hteli to da priznaju mediji bliski vlasti ili ne, bio je prisutan na tribinama hale u Valensiji, tokom finalne utakmice Evropskog prvenstva između Srbije i Francuske. Đilas je postavio materijalne i kadrovske osnove za uspehe ženske košarkaške reprezentacije koja je od 2015. godine osvojila dve zlatne i dve bronzane medalje na košarkaškim takmičenjima.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti