RTS počeo Dnevnik izveštajem sa protesta „Srbija protiv nasilja“

Obavezno pročitajte

Javni servis Srbije počeo je Drugi Dnevnik RTS uključivanjem sa protesta „Srbija protiv nasilja“, posle najave organizaora da će se danas napraviti prsten oko javnog servis sa zahtevom da izveštava objektivno i nepristrasno.

Prva vest bilo je uključenje sa protesta, a novinar je pročitao zahteve građana koji četvrti put šetaju ulicama glavnog grada.

- Advertisement -

Reporter se uključio u program sa protesta.

Printscreen

Na portalu RTS protest se prate iz minuta u minut i taj izveštaj zauzima centralnu poziciju na sajtu.

Učesnici protesta „Srbija protiv nasilja“ večeras su u Takovskoj ulici ispred zgrade Radio-televizije Srbije (RTS) zvižducima dočekali početak Dnevnika u 19.30.

Uz skandiranje „Ostavke, ostavke“, čule su se i pištaljke kojima su građani izrazili nelaganje sa uređivačkom politikom javnog servisa, tražeći na taj način ostavke njegovog rukovodstva, javlja reporter agencije Beta.

Printscreen

Četvrti protest „Srbija protiv nasilja“ počeo je u 18 časova ispred Skupštine Srbije, nakon čega se deo okupljenih uputio u šetnju Bulevarom kralja Aleksandra do Pravnog fakulteta, pa Ulicom Ilije Garašanina do Takovske i RTS-a, a drugi do javnog servisa spustio direktno Takovskom.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Srbija je jedna od retkih koja sme da kaže istinu, male zemlje srećne što je neko smeo da to da izgovori

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon govora pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija, da je Srbija jedna od...

Još priča na sličnu temu