ROMSKO SELO PROTESTUJE: SNS obećao pare za glas, pa ih prevario

Obavezno pročitajte

Romi protestuju

Romi iz naselja Ogoš u Vranjskoj Banji otvoreno izražavaju nezadovoljstvo radom aktiviste SNS Ivice Imića koga optužuju za «proneveru para za glasanje», saznaju InfoVranjske iz izvora među ljudima u Vranjskoj Banji.

– Imić je proneverio novac namenjen glasačima SNS, još nije isplatio ljude kojima je obećan novac ako glasaju za naprednjake. Najveća prevara je vezana za pripadnike Protenstantske crkve u naselju Ogoš, gde je proneverio 6.000 evra namenjenih glasačima, «protestantima» – navodi sagovornik InfoVranjskih koji je novinaru portala priložio svoje podatke i potpisano priznanje da su to njegove reči.

- Advertisement -

Po ovom izvoru, «nezadovoljni protestanti, ali i ostali, svakodnevno «jure» Imića za obećani novac».

– Nema dana da ga ne pritisnu naši, kažu, «obećao si da ćemo ako glasamo za SNS dobiti pare, a para nema, pa te pitamo, Imiću, gde su naše zarađene pare, jer smo glasali po dogovoru – kaže sagovornik InfoVranjskih.

rom,

Izvor tvrdi «da je Imić za svadbu sina dobio «apanažu» od SNS».

– Od stranke je dobio 120.000 dinara za rakiju, kada je ženio sina, SNS ga je nagradila za «zasluge», bolje reći, lopovluk i prevaru – gnevno zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih posebne primedbe stavlja na teret i Zvezdanu Ramiću, vodećem romskom naprednjaku u Vranjskoj Banji.

– Ramić je prigrabio sve moguće funkcije, potpredsednik je Nacionalnog saveta Roma, predsednik NVO Romskog kulturnog centra, član Saveta za socijalna pitanja u SNS, učitelj romskog jezika u banjskoj osnovnoj školi, član Odbora za projekte Grada Vranja i odbornik u Skupštini Gradske opštine Vranjska Banja!? A to je neviđeni sukob interesa, ili ne – pita se sagovornik InfoVranjskih.

Ostavite komentar

Najnovije objave

(VIDEO) MILAN RADOIČIĆ: U Banjsku smo došli da ohrabrimo Srbe, nismo teroristi, već borci za slobodu

ADVOKAT Goran Petronijević, kao punomoćnik Milana Radoičića, obratio se medijima u pres-sali Medija centra u Beogradu.Radoičićevo obraćanje javnosti, koje...

Još priča na sličnu temu