18 C
Belgrade
nedelja, 26 juna, 2022

SRBIJA DRHTI: Režimski tabloid osramotio PATRIJARHA PAVLA!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Patrijarh meta tabloida

U emisiji medijske kuće „Centar”, „Prelistavanje štampe”, koju vode i uređuju Dejan Petar Zlatanović (gl. i odg. urednik Srbin.info) i dr Dragan Petrović, jednom nedeljno, bez cenzure, prelistava se dnevna štampa uz komentare na najaktuelnije društveno-političke događaje.

Komentarisanje dnevne štampe, u četvrtak 01. oktobra je u pojedinim trenucima bilo veoma burno, a pogotovo se rasplamsalo kada se povela reč o tome kako je TV Hepi autorski video klip Srbin.info na You tube proglasila svojim, te na taj način pokušava da blokira rad Srbin.info zbog čega spomenuta redakcija je primorana da održi proteste ispred Hepi televizije u petak 2č oktobra od 18 časova (00:01:00); kao i kada se analiziralo inicijativa Albanaca Preševske doline da u tom delu Srbije formira zajednicu albanskih opština, odnosno kada se tumačilo šta ustvari donosi novi sukob Azerbedžana i Jermenije na Kavkazu (00:41:00).

- Advertisement -

Takođe, dr Petrović i Dejan Petar su izneli svoje stavove i u vezi toga kako režimska štampa osramotila patrijarha Pavla, zašto je Dijana Hrkalović napala direktora BIA, Bratislava Gašića, i zbog čega još nije konstituisana nova Vlada Srbije. (00:58:00).

Naime, pored slike Patrijarha Pavla stoji članak o majstoru vaginalnog kung fua, gde vaginom diže devet kilograma, ŠTO JE VELIKA SRAMOTA I DNO DNA TABLOIDA.

A šta su još u ovom prelistavanje štampe rekli Dejan Petar Zlatanović i dr Dragan Petrović pogledajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj sud.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti