2 C
Belgrade
nedelja, 5 decembra, 2021

RESTORANDŽIJA PROVOCIRA NAROD: Kon bi trebao da se popiša po vama antivakserima!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Svega je narod mogao da se nagleda i “načuje” od početka histerične pandemije koja je na više načina ugrozila život svih ljudi na svetu, prvenstveno na onaj način međuljudskih odnosa koji je po svemu sudeći dotakao dno i podseća na mračna vremena iz moderne istorije.

Diskriminacija, mržnja, lažne vesti, lažne optužbe, postale su uobičajena sredstva za sprovođenje politike borbe protiv COVID-a 19 i takva politika dovela je društvo do podele koja se više ne ogleda u ne obraćanju pažnje na nekoga čije ponašanje vam ne smeta već na direktne napade i pozivanje na nasilje.

Ono što je začuđujuće jeste što su pojedinci koji dolaze iz sveta ugostiteljstva a koji su trenutnim merama najviše i ugroženi rešili da sprovode diskriminaciju i podelu građana te glasno podržavaju uvođenje kovid propusnica.

Na svu sreću takvih je vrlo malo ali su vrlo glasni kao što je i vlasnik restorana “Mala Italija Cucina” koji već duže vremena na društvenim mrežama širi govor mržnje.

- Advertisement -

Dotični Ivan, koji je na svoja leđa navukao bes izrevoltiranog naroda doslovno je pozvao na uriniranje po građanima koji se nisu vakcinisali protiv COVID-a 19: “Peca Kon bi trebalo da izađe na terasu i u stilu avaksa iz kengura da se ispiša po ovim majmunima što mu protestuju ispred gajbe”– napisao je on te se nadovezao sledećim rečima: “Zamišljam ga pijanog na terasi kako mlatara k#tom, šora po ovim debilima i dere se evo vam doza vakcine za svakog po jedna”

Ivan koji mašta i zamišlja dr Predraga Kona kako mlatara svojim penisom nije “grešan” samo zbog ovog tvita, on je kako građani komentarišu na društvenim mrežama poznat po sličnim izjavama.

Nakon ovog tvita mnogi koji su imali prilike da posete njegov restoran rešili su da podele svoje utiske iz “Male Italije Cucine” te su ostavili svoje komentare u sekciji za recenzije na Google My Business-u.

To nije sve, verovatno iz drugog razloga jedna od najposećenijih stranica na internetu “Negujmo Srbski” ostavila je i svoj komentar na restorandžiju koji poziva na uriniranje po većinskom delu Srbije.

- Advertisement -

Dakle, jasan je uticaj propagande kao i njene posledice koje su i sigurno će ostaviti veliki ožiljak na našem društvu. Već iz ove perspektive, teško je priznati ali čini se da će ove podele ostati trajne.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti