VUČIĆ NAREDIO: Zatvorili čoveku restoran jer se slikao sa opozicijom!

Obavezno pročitajte

Ko je blizak aktuelnom režimu i radi kako vladajuća Srpska napredna stranka smatra da treba – prolazi odlično. Ostali, neka im je bog u pomoći. To je opšte poznata činjenica, ali čini se da je režim sada prešao granicu, budući da je inspekcija zatvorila restoran u Vrnjačkoj Banji, i to posle slikanja sa liderima opozicije?! Za nevericu!

Pomenuta situacija, kao što rekosmo, odigrala se u Vrnjačkoj Banji, nakon posete ovom gradu funkcionera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Marinike Tepić, Borka Stefanovića i Dejana Bulatovića, koji je sve to obnarodovao na Tviteru.

– Juće smo nakon stranačkog skupa u Vrnjačkoj Banji Dragan, Marinika, Borko i ja bili u restoranu Frida 1927, vlasnika Dragana Bogdanovića. A vlasnik brze hrane TNT Lazar Gočanin se slikao sa nama. Danas je inspekcija zatvorila oba restorana u Vrnjačkoj Banji – napisao je na Tviteru Dejan Bulatović, potpredsednik Stranke slobode i pravde.

- Advertisement -

Na sve to je imao da doda još samo dve reči.

– Definitivno diktatura!

Svaki dalji komentar je suvišan, pošto je poražavajuće u šta se pretvorila zemlja i da ljudi ispaštaju samo zbog slikanja sa liderima opozicije ili zbog toga što su ih ugostili u svom restoranu…

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu