REPUBLIKANCI, PATRIOTE I HUMANITARCI: Velika akcija i velika lekcija iz ljudskosti!

Obavezno pročitajte

Srbija je u Novu Godinu dočekala sa poplavama i sa teškim stanjem na terenu na području zahvaćenom istom. Kada bi bili cinični, možda je to dobar znak, s obzirom da je Vučić došao 2012 uz poplave, pa žargonski rečeno: poplava donela, poplava odnela, ali nećemo o tome ovaj put. Ovde se ipak radi o humanitarnom radu, humanitarnom radu Republikanske stranke na čelu sa njihovim predsednikom Nikolom Sandulovićem posle čije objave je velika humanitarna akcija započela.

Republikanci su se odazvali kako bi pomogli ljudima koji su u Pirotu izgubili bukvalno SVE. Krov nad glavom, sigurnost i bezbednost u životu. Lokalna vlast je ostala gluva na nedaće malog i običnog čoveka, ali republikanci su svojim apelom i ljudskošću uspeli da obezbede ono što je najvažnije, početak izgradnje sigurnosti ovoj porodici.

Uz predsednika Republikanaca, gospodina Nikolu Sandulovića, istakla se i gospođa Nina Cvetković, ukazujući na to da je dečji osmeh najvažniji i da je vredan nadljudskih napora, što su mnogi u ovim zlim vremenima, čini se, i zaboravili. Ali su zato tu bili pomenuti da podsete neodgovorne pojedince. Zajedno, svi kao jedan protiv zla koji je zadesio malog i nevedljivog čoveka mejnstrim medijima.

republikan,
- Advertisement -

Humanitarna akcija još uvek traje, ali ono što je najveći problem je prevoz za neophodne potrepštine, a broj i kontakt je ostavljen u saopštenju za javnost koji objavljujemo u celosti.

Ostavite komentar

Najnovije objave

IVICA DAČIĆ ČESTITAO MANDIĆU: „Srbi će u drugom krugu biti odlučujući faktor“

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić čestitao je Andriji Mandiću zbog rezultata u prvom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori,...

Još priča na sličnu temu