REKA NARODA SE SLILA NA ULICE, DOSTA IM JE AGENDE: Neće biti gej parade u Srbiji! Nikada! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Molebanom i govorom patrijarha Porfirija završena je do sada najmasovnija litija za spas Srbije, protiv gej parade i izdaje Kosmeta.

Učesnici su poručili da će u još većem broju sledećeg vikenda izaći na ulice Beograda ukoliko ustavokršitelj Aleksandar Vučić i njegov režim dozvole da se održi parada sodomita.

- Advertisement -

Masa naroda stigla je ispred Hrama Svetog Save gde je počeo moleban. Svi režimski i prozapadni mediji opet ćute o velikom broju okupljenih i zakrčenim centralnim ulicama Beograda.

Veliki broj učesnika nosi 600 metara dugu zastavu Srbije i Rusije. Pored molitve, puštaju se i rodoljubive i pravoslavne pesme.

Već oko 17 časova i 30 minuta narod je počeo da se okuplja u centru Beograda.

Litija će proći centralnim ulicama, a po završetku mnogi će prisustvovati molebanu ispred Hrama Svetog Save, gde će služiti i patrijarh Porfirije.

Po saznanjima našeg portala, Aleksandar Vučić sprema pakleni plan za održavanje parade sodomita. Najpre će policija zabraniti skup, LGBT propagandisti će se žaliti sudu, koji će ipak dozvoliti šetnju.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Razvojni put Dijane Hrkalović: Od državne sekretarke do „Vile na skaju“

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Dijana Hrkalović, koristila je telefon sa 'skaj' aplikacijom skrivajući se iza nadimaka...

Još priča na sličnu temu